Dalilin novi dečko je bivši rijaliti učesnik: Dugo se krili, a onda pao poljubac pred svima FOTO

16.01.2023

16:01

Ljubav Dalile i Gastoza

Ljubav Dalile i Gastoza ne prestaje da se komentariše

Bivši rijaliti učesnici Dalila Dragojević i Gastoz kako prenose mediji nedavno su uplovili u emotivnu vezu.

Ljubav Dalile i Gastoza na meti javnosti, ovo ih je odalo

Naime, oni su se odali početkom godine, kada su u jedan noćni klub u centru Beograda došli držeći se za ruke, a onda se pred svima zanosno ljubili. S Dalilom i Nenadom u klub je navodno došao i reper Vuk Mob s nekoliko prijatelja, pa je provod trajao do kasnih sati.

Pročitajte: Drama u centru Beograda- Dalili napravili sačekušu, nije znala šta je snašlo FOTO

Ljubav Dalile i Gastoza

– Dalila, Gastoz i Vuk prvo su se sami našli na večeri u kafiću u Knez Mihailovoj ulici, da bi se posle ponoći uputili na drugu lokaciju. Taksijem su došli ispred noćnog kluba, tu su ih ljudi prepoznali, pa su se fotografisali na brzinu, da bi u jednom trenutku po njih izašao momak koji ih je preko reda uveo u lokal. Kad su se smestili, poručili su piće. Nazdravljali su s prijateljima, Dalila se snimala za društvene mreže, dok je Vuk insistirao i opominjao je da ne kači ništa – rekao je izvor za Republiku.

Pročitajte: Dejan u lošem stanju nakon Aleksandrine izdaje- Ovo mu ni Dalila nije uradila FOTO

Ljubav Dalile i Gastoza

Nakon ovih navoda ni Dalila ni Gastoz nisu hteli da se oglašavaju ovim povodom, vešto su izbegavali ovu temu što dodatno ukazuje na sumnje da su njih dvoje u ljubavi. Ljubav Dalile i Gastoza ne prestaje da se komentariše, a ostaje da vidimo da li će isplivati još neki detalj koji će potvrditi njihov odnos.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije