Traumatično: Luna Đogani gubi vid, posledice mogu biti fatalne ako ovo ne uradi

27.11.2022

16:11

Rat Kije i Lune

Luna Đogani gubi vid, ovo su detalji

Od kako je početkom februara operisala nos, Luna Đogani muku muči sa konstantnim glavoboljama. Kako je i sama priznala, ona ne sme da nosi naočare punih godinu dana kako ne bi napravila udubljenje na sveže operisanom nosu. Međutim, ono što njoj najviše pravi probleme jeste dioptrija koju ima, mnogo se napreže i zato ima svakodnevne glavobolje.

Luna Đogani gubi vid

– Mnogo je nervozna, svašta joj se izdešavalo ove godine, imala je operaciju tumora na dojci, pa je izgubila bebu u trećem mesecu, a zbog operacije nosa vid joj se pogoršao. Sve je sada sustiglo. Zato je i Marko odveo malo van Beograda, da se opusti i da dosta šeta, kako bi povratila imunitet. Glava joj puca jer se dosta napreže da bi čitala poruke u telefonu, Marko joj sve vreme objašnjava i moli je da ne gleda ni filmove ni serije na televiziji kako se ne bi naprezala oko čitanja, ali ne vredi. Bukvalno su se posvađali, a Marko je rekao da će da sakrije daljinski, ali i da će da joj uzme i mobilni ako treba kako bi malo odmorila oči i smirila glavu – objašnjava izvor blizak Miljkovićima i otkriva da to što Luna Đogani gubi vid dovelo do rasprave sa njenim najmilijima.

Pročitajte: Tek će se svašta dešavati – Luna progovorila o raskidu sa Markom, ovo nije očekivala

luna đogani gubi vid

– Ratuju svaki dan, Marko se strašno plaši za nju, ne želi da izgubi vid zbog gluposti. Ostalo je još tri meseca da izdrži, pa posle kontrole nosa će konačno moći da nosi naočare za vid, jer ona ima strah od sočiva i za njih ne želi da čuje. Čak je i Gagi razgovarao sa njom da je urazumi i da joj objasni da joj oni samo dobro žele. Ona samo plače, viče da joj je mutno pred očima i da je glava strašno boli. Kljuka se lekovima, ne želeći da prizna da joj je stvarno loše – zaključio je izvor.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije