Luna i Marko imaju veliki razlog za slavlje: Konačno im se ispunila želja, malena Mia presrećna (foto)

22.09.2022

13:09

Luna i Marko

Luna i Marko podelili prelepe vesti

Luna Đogani i Marko Miljković nakon teškog perioda koji je duboko potresao čitavu porodicu, konačno imaju razloga za slavlje. Bračni partneri nedavno su saznali prelepe vesti koje su brže – bolje podelili sa svojim mnogobrojnim fanovima.

Luna i Marko presrećni

Naime, video zapisi na njihovom Jutjub kanalu, koji im predstavlja glavni izvor prihoda, prešli su preko 100.000.000 pregleda. Tim povodom oglasio se Marko koji nije krio radost zbog enormnog uspeha koji su on i njegova supruga postigli za veoma kratko vreme.

Pročitajte: Luna i Marko se oglasili povodom ćerkinog zdravstvenog problema – Treba vremena…

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Miljkovic (@marko.miljkovic)

– 100.000.000! Neki ne znaju ni da pročitaju ovu cifru, a mi lagano za dve-tri godine. Hvala svima – napisao je Miljković na svom Instagramu, pa dodao:

– Gledaću ovih 100 emova kao vaš poklon meni za rođendan, a mi ćemo vam se odužiti tako što ćemo u narednom periodu snimati svaki pedalj Amerike da uživate sve vreme sa nama. Hvala. Najjači ste. U budućnosti još jače.

Pročitajte: Marko progovorio o Luninoj zaradi – To je bila greška u startu

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Miljkovic (@marko.miljkovic)

Podsećanja radi, Luna i Marko otvorili su svoj jutjub kanal 2020. godine. Od tada oni sa preko 140.000 redovnih pratilaca dele detalje iz svog privatnog života – od renoviranja stana, preko venčanja i letovanja, pa sve do odlaska u kupovine ili na estetske korekcije.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije