Sličnost je neverovatna: Takija svi dobro znate, a evo kako izgleda majka Maje Marinković FOTO

07.12.2022

18:12

majka maje marinković

Majka Maje Marinković ne voli javno da se esponira

Maja Marinković proslavla se učešćem u rijaliti programu „Zadruga”. Njene turbulentne veze, svađe, ali i izjave često se prepričavaju, a starleta ističe da teške trenutke ne bi preživela da nije bilo njenog oca Radomira Marinkovića Takija koji joj je najveći oslonac u životu.

Koliko je jaka ljubav između oca i ćerke uverili smo se u više navrata, a mnoge je zanimalo ko je majka Maje Marinković i zbog čega se nikada ne pojavljuje u javnosti.

Majka Maje Marinković ovako izgleda

Tokom jednog razgovora između starlete i Jelene Golubović saznali smo da je majka Maje Marinković napustila ćerku i da se zbog svojih postupaka nikada nije pokajala.

Pročitajte: Zadrugari u neverici – Maja Marinković trudna, Bilalova porodica ne prihvata bebu VIDEO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

– Ostavila me je kada sam imala 15 meseci. Potpuno se ugasila ljubav između nje i mog oca, pa je ona odlučila da me napusti i posveti se studiranju. Rekla je da je dete ne zanima i da starateljstvo treba da pripadne mom ocu. Mama je samo želela da se školuje i nije imala vremena za mene. Moj otac se celog života žrtvovao i trudio se da mi nikad ništa ne zafali. Mama je redovno slala alimentaciju, ali tata je bio taj koji me je izdržavao i brinuo o meni, a to radi i dan-danas – ispričala je aktuelna zadrugarka, a Jelenu je zanimalo gde je majka Maje Marinković sada i čime se bavi.

– Živi na Ceraku, nije se preudala, ima dečka već 15 godina. Radi u banci, super žena, ali je**iga. Nisam je nikad ništa pitala… ne mogu. Oprostila sam joj, ali nismo bliske. Nikada mi nije rekla da se pokajala. Ne pričam o nekim stvarima sa njom, više ovako, kao s drugaricom – jadala se Maja.

Pročitajte: Nastavila po starom – Maja Marinković pogubila konce, produkcija hitno reagovala (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

Iako majka Maje Marinković ne voli javno da se eksponira nedavno je na društvenim mrežama osvanula stara fotografija zahvaljujući kojoj možemo da vidimo kako ona izgleda.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije