Mateji prete smrću zbog Tare: Sve mu je smestila!

27.08.2022

16:08

Mateja u opasnosti zbog Tare

Mateja Matijević nedavno je javno otkrio da sa svojom bivšom devojkom Tarom Simov nema nikakav kontakt i da ne namerava sa njom da se miri. Međutim, on se svojim najbližima požalio da ga i dalje prati i piše mu njegova i Tarina pdrška što njemu jako smeta.

“Rekao mi je da je sa Tarom raskrstio za sva vremena i da ne želi da je vidi ni na slici. Otpratio je sa društvenih mreža, međutim i dalje ga proganjaju njeni, ali i njihovi zajednički fanovi. Kaže da ima preko 30 fan grupa koje mu pišu, mole ga da se pomiri sa njom, neki ga pljuju, prete mu, ma ima svega i svačega. To ga strašno nervira i smeta mu i planira sve redom da ih blokira jer ne može da izađe na kraj sa tim fanaticima”, objašnjava izvor blizak bivšem zadrugaru i nastavlja.

“Kaže da ne mora to da trpi, nije siguran da li im je to Tara rekla da ga guše i smaraju i da mu ne daju mira. Ništa ga od nje više ne može iznenaditi, zato što pre želi svima njima da stane na put. Jer ne želi nikakav kontakt sa njom. Od kada se pomirio i izgladio odnos sa Ša shvatio je da su njih dvojica Tarine marionete i predmeti za zabavu, zato hoće sve to da stopira na miran način, da ih ne prijavljuje policiji.”

 Pročitajte: Mina Vrbaški jurila sestru od Zadrugara- Na sve načine želi da bude sa njim!

IZVOR: Star

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije