Matora trudna ulazi u Elitu: Ovo su posebni uslovi koje je tražila (FOTO)

23.08.2023

12:08

By

Matorina trudnoća

Matorina trudnoća izaziva lavinu komentara u medijima

Sve je u znaku nove Zadruge, a polako se otkrivaju i učesnici. Kako mediji prenose, Matora će biti i u ovoj sezoni rijalitija, ali ovaj put kao trudnica.

Matorina trudnoća ne prestaje da se komentariše

Kako pišu domaći portali, Jovana i Anita su navodno u potrazi za donorom kako bi svoju zamisao sprovele u delo, a kako prenosi Informer, Tomićeva je navodno već potpisala ugovor za ulazak u „Elitu“, dok je u ugovoru tražila da, ako zaista ostane u drugom stanju, dobije odvojeni apartman, kao što je svojevremeno dobila i Miljana Kulić kada je bila u drugom stanju.

Pročitajte: Porodice ostale u šoku- Anita i Matora odabrale ime za dete, ovo su detalji FOTO

Matorina trudnoća

– Već mi nedostaje rijaliti. To je moja druga kuća. Navikla sam na život tamo. Volela bih opet da uđem, makar bila trudna – izjavila je Matora za pomenute medije, a nema sumnje da bi gledaoci bili i više nego zainteresovani da gledaju trudnu zadrugarku pred kamerama.

Podsećamo, velika šefica Milica Mitrović najavila je da će nova sezona „Zadruga“, koga će ove godine nositi naziv „Elita“ početi sa emitovanjem 3. septembra od 21 čas.


Pročitajte: Sve priznala- Matora imala odnos sa ovim Zadrugarom, otkrila njegovo ime FOTO

Matorina trudnoća

 Od poznatih lica, za sada je potvrđeno učešće Marka Đedovića, Milene Kačavende i Mensura Ajdarpašića koji će se ponovo naći na malim ekranima, ovog puta kao učesnici „Elite“. Lekarski pregledi su u toku, a najverivatnije je izvestan i Matorin ulazak u Zadrugu.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije