Mensur RASKRINKAN u emisiji: Ostavio Milicu zbog žene iz Amerike! (VIDEO)

15.07.2022

13:07

By

Karić i Mensur

Mensur i Milica se žestoko posvađali u studiju

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić gostovali su u emisiji „Narod pita“, a uključenje jedne gledateljke je izazvalo pravi haos u studiju.

Milica nije dete, iako je on naziva devojčicom. Nemoj da zaboravi da je tu devojčicu zaveo, jer postoji snimak pre ulaska kad je ona u plavoj haljini, a on je odmerava i pikira da će biti njegova. Milica nije fantastična. Mensure, ti nisi neko ko voli novac, je l’ tako? Ti ne voliš novac, ali gospođa iz Amerike je rekla da prekineš vezu. Mensure, ljudi znaju ko si i šta si, ovde niko nije glup“, rekla je ona.

Milice, da li znaš gde je Trstenik i koliko smo blizu? Da li znaš da znam mnogo toga o tebi? Možeš li da pretpostaviš koliko godina imam?“, pitala je gledateljka.

„Pa ne baš, možda oko 40“, rekla je Milica.

„Budi ponosna na svoju prodicu i na svoju majku. Za razliku od mnogih tvoja majka je došla, ne želim da uvredim nikoga. Tvoja mama je došla da te podrži. Milice, ja tebe znam i znam da nemaš masku, a znam da ti mene ne znaš. Ja nisam tvoj fan, ja sam fan Sandre Rešić. Devojka koja je dala sve za drugarstvo, pa na kraju ostala bez ičega. Vrati zadnje dve sezone, pogledaj šta je Sandra dala za prijatelje, a vidi šta joj se vratilo. Ugledaj se na nju i nemoj nikom ništa da daješ. Kad Mensur krene da priča u glavi mi je vilino kolo, nema kraja. Šta god da izgovori ne postoji poenta. Krene da priča, ali nikako da poentira. Da li si zbog gospođe iz Amerike prekinuo vezu? Nećeš da kažeš jer te žena izdržava, težak je to život“, govorila je gledateljka.


IZVOR: Pink. rs

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije