Mensur sve otkriva: Znam sve strašne stvari o Milici, majka mi je sve priznala!

23.07.2022

18:07

By

Mensur uživa u slobodi

Mensur je izašao kao slobodan muškarac iz rijalitija, pa se tako i ponaša po Beogradu. Iako su ga spajali sa Sandrom Čaprić i Marijanom Zonjić, on je sve demantovao, a mi smo ga sreli kada je u centru grada doručkovao, a kasnije se taksijem odvezao u jedan tržni centar da kupi novu garderobu.

Mensur priznao da ga je porodica kritikovala zbog Zadruge

“Kada sam izašao iznenadio sam se koliko je bilo kritika na moj račun, za moje ponašanje u rijalitiju i zbog moje veze. Sve ostalo što sam pročitao o sebi me nije toliko povredilo jer ti
tračevi većinom nisu tačni. Porodica mi je samo zamerila moje ponašanje prema Milici i njene psovke prema meni. Majka mi je rekla da nisam smeo da dozvolim Milici sve to da mi radi”, kaže Mensur i osvrće se na sukob sa svojim drugom Stefanom Karićem.

“Sa Stefanom Karićem sam u okej odnosima, bili smo u kontaktu od kada smo izašli iz rijalitija. Jovana mi je vratila moj mobilni, nisam se naljutio na nju što nije poslušala moju
molbu i telefon pošalje mojoj porodici za Crnu Goru. Treba ipak da se malo slegnu utisci, pa ćemo onda da sednemo i da porazgovaramo o svemu. Za sada je svako u svojim obavezamaima svoje prioritete”, objašnjava Mensur koji zbog spajanja sa mnogim zadrugarkama ne može da nađe novu devojku.


Mensur se kaje zbog veze sa Milicom

“Povezuju me sa Sandrom i Marijanom, ali tu nema ništa više od prijateljstva. Ja sa tim devojkama odem na piće, a ispade da mi je svaka sa kojom sednem devojka. Smeta mi to, bezvezemi je i neprijatno zbog tih devojaka. Zbog takvih priča ne mogu ni drugaricu da imam jer je devojkama neprijatno i dasednu sa mnom”, iskren je Mensur koji kaže da može da vrati vreme, da sa Milicom Veselinović nikada ne bi bio.

“Previše sam stvari video o njoj kada sam izašao, bog zna šta tu sve još ima oko nje, ne verujem joj ništa više. Nije mi ta veza sa njom trebala, ali bože moj zaljubio se čovek pa šta sada. Bolje je i ovako nego kao Sandra i Anđelo koji nisu ni bili jedno za drug. A tek ovo što se Car i Dalila na svaka dva dana mire i svađaju mi nije normalno. Njih dvoje su pravo oličenje primitivizma i boleštine, baš su bizarni.”

IZVOR: Star

SLIKE: Star

Još iz kategorije