Mensur progovorio: Ovo je prava istina o Anđeli i našoj vezi FOTO

19.08.2023

12:08

By

Afera Mensura i Kačavende

B. VUKOVIĆ

Mensurova izjava ne prestaje da se komentariše

Mensur je potvrdio da ulazi u novi rijaliti Elita i da je sada spremniji nego ikada da se bori za glavnu nagradu.

Mensurova izjava pokrenula lavinu komentara

Kako saznajemo, on će da iskoristi rijaliti i da konačno ispriča svoju verziju priče o navodnoj vezi sa Anđelom sa kojom su ga prošlog leta povezivali.

Pročitajte: Sada je sve jasno- Isplivali dokazi Anđelinog i Mensurovog odnosa, ovo ih je otkrilo FOTO

Mensurova izjava
– Mensur želi da stavi tačku na nagađanja i da objasni šta se zaista dogodilo između njih. Anđela tvrdi da su oni bili samo drugovi, da su se videli nekoliko puta i da su uvek bili prisutni i njeni roditelji. Kada uđe u rijaliti on planira do detalja da ispriča šta je sve bilo među
njima i da konačno sa tom pričom završi. Oni nisu više u dobrim odnosima, a kako je Anđela najavila tužbu i protiv njega Mensur je rešen da javno sve ispriča u rijilitiju Elita”, kaže izvor blizak Mensuru. Međutim Anđela sada strpljivo čeka da vidi šta će Mensur reći, jer ako bude izneo laži ona ima dokaze kojima će ga uništiti i pokrenuti tužbu protiv njega.

Pročitajte: Ovo ih je odalo- Anđela i Zvezdan stali na ludi kamen, Đuričićeva ne skida osmeh sa lica FOTO

Mensurova izjava

– Anđela se nada da će Mensur da kaže istinu kako oni nikada ništa nisu imali više od drugarstva. Ona je bila šokirana kada je čula tokom boravka u rijalitiju šta on sve priča o njoj, jer njih dvoje nikad nisu imali problem. Njega je razočarala njena veza sa Zvezdanom i zato se okomio na nju. U slučaju da nešto slaže, izneće sve njihove poruke u kojima se jasno vidi da nikad ništa nije bilo, čak ima i prepisku gde se Mensur kod nje raspituje za jednu bivšu zadrugarku. Ako bude lagao podneće i krivičnu prijavu protv njega- kaže naš izvor.


SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije