Šok otkriće: Mikica i Maja imali aferu, njegova žena preti razvodom

15.01.2023

14:01

mikica i maja

Mikica Bojanić iznenadio je sve kada je priznao da ga Maja Marinković privlači, ali da se on neće upuštati sa njom u bilo kakvu priču, pa čak ni prijateljsku jer kod kuće ima ženu koja ga prati i podržava. Međutim, kočnice im ipak popuštaju i sve su prisniji.

Mikica i Maja intrigiraju javnost

Kako saznajemo, njih dvoje od svih kriju da su i pre rijalitija bili jako bliski. Znajući da Car svakog momenta može da se vrati Aleksandri, Maja ne želi da ostane bez Mikice zato mu i dalje poklanja pažnju.

Pročitajte: Čekala se njegova reakcija – Evo šta Janjuš misli o novoj vezi Maje Marinković FOTO

mikica i maja

Mikica i Maja nisu krili da se poznaju, oni su to spomenuli, ali nikada detaljnije nisu o tome pričali. Oni su se upoznali tokom prošlog leta, kada je Mikica pevao u Novom Sadu u jednom lokalu, Maja je jedno veče došla sa drugaricama i tada su se upoznali. Ona mu je rekla da je super sa njegovim ocem, započeli su priču i Mikica joj je rekao da će najverovatnije ući u rijaliti. Maji se Mikica sviđa, jer joj se sviđa na koji način razmišlja, kako se ponaša i njoj sve to prija. Da se ne lažemo nju je baš briga za njegovu ženu Dušicu, ali ne znam šta je sada njemu u glavi – kaže nam Majina drugarica i dodaje:

Mikica i Maja su još tada kada su se upoznali razmenili brojeve i navodno se dopisivali zbog rijalitija, Maja mu je govorila šta i kako tamo funkcioniše. Išla je još dva puta za Novi Sad, mislim da su se čak i videli, šta se dešavalo ne znam, nije iznosila detalje – završava naš izvor.

Pročitajte: Ova pevačica je nesuđena snaja Miloša Bojanića – Mikica ju je u jeku popularnosti ludo voleo FOTO

mikica i maja

Povodom bliskosti Mikice i Maje oglasio se i Miloš koji tvrdi da njegov sin neće prevariti suprugu.

– Mikica je jako inteligentan kao i Maja za rijaliti je potrebna ta priča tako da je i to u opciji. Po meni je to 99% opcija igre jer tako je sve dozvoljeno osim fizičkog kontakta. Ja sam mesec dana proveo u Zadruzi i sa Majom mi je odnos bio kao otac i ćerka. Mnogo me je volela i poštovala kao i ja nju. Kada je Mikica odlučio da uđe rekao sam mu za moj odnos sa Majom, a on mi je kazao da će imati odnos sa njom kao sa sestrom – naveo je Miloš.

IZVOR: Sanja Arsić

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije