Drama u Kupinovu: Miki Đuričić ovo nije očekivao, evo šta je žena Angelina tražila od njega

15.01.2023

20:01

mikijeva žena

Mikijeva žena odlučna, evo šta je tražila od njega

Miki Đuričić od kako je napustio Zadrugu ne želi više da se oglašava, ni da se pojavljuje u javnosti! On je zbog žene Angeline izašao iz rijalitija jer je načuo kako je mnogo ljuta na njega, te da hoće da ga ostavi.

Mikijeva žena ima jasan stav

– Nije mu baš bilo pravo, jer nije bio siguran da li ga neko laže ili je stvarno tako, pa je odlučio da je za njega najbolje da izađe. On je sada sa ženom i detetom i to je za njega najdragocenije. Naravno tu je sada i niz problema koje mora da rešava, a prvo je počeo od komšije koji mu je zapalio kuću u Kupinovu. Nije mu lako, ali šta da radi, nije ni sanjao da će ga po izlasku sačekati niz problema. Iako Mikijeva žena želi da bar sada posle četiri meseca koliko se nisu videli žive mirno i da uživaju, Miki hoće što pre da reši sve probleme – objašnjava jedan od Mikijevih bliskih drugara i nastavlja.

Pročitajte: Mikiju Đuričiću komšija zapalio kuću, vatrena stihija gutala sve pred sobom

mikijeva žena

– Na Angelininu molbu da sada sve ostavi po strani i da se posveti detetu i porodici, Miki ipak nema mira. Angažovao je i advokata jer želi sve da reši mirnim putem. Počeo je od komšije, a onda želi da tuži sve koji su pretili i njemu i porodici i pričali gnusne laži. Želi svemu da stane na put, pa i lažima da se zaljubio u Maju Kovačević i da je zbog nje rešio da izađe iz Zadruge kako ne bi napravio veću glupost. To ga mnogo boli jer njegova žena i dalje sumnja da je sve to istina – zaključio je izvor.

SLIKE: Gaja

Još iz kategorije