Stiže radost, toliko je priželjkivala: Milica Kemez trudna, evo ko je otac bebe FOTO

22.01.2023

14:01

milica kemez i bora santana

Milica Kemez i Bora Santana rešili su sve nesuglasice i shvatili da ipak ne mogu jedno bez drugoga. Ali ni to nije sve..

Milica Kemez i Bora Santana čekaju bebu?

Kako saznajemo, Milica je uradila test jer sumnja da je u drugom stanju, međutim, prvi je bio pozitivan, dok je sutradan drugi test bio negativan. Milica tek treba da ode kod ginekologa da potvrdi da li je stvarno trudna ili je lažna uzbuna, a Bora već slavi i priča svima kako će postati tata.

Pročitajte: Ovo su dugo čekali – Sloboda Mićalović trudna, stomačić se više ne može sakriti VIDEO

milica kemez i bora santana

– Milica Kemez i Bora Santana su odlučili da se venčaju na leto i stvarno su radili na bebi prethodnih mesec dana. Imali su mnogo uspona i padova, veza im je bila turbulentna, ali su shvatili da je ljubav jača. Nedavno su proslavili i Micin rođendan, sve je organizovao Bora i ona je bila presrećna. Međutim, danima unazad je malaksala i ima glavobolju, pa je mislila da se prehladila, ali kako joj kasni ciklus ona je uradila test na trudnoću koji je bio pozitivan – kaže naš izvor, pa dodaje:

– Obradovala se jako i odmah javila Bori koji je insistirao da uradi još jedan test. Hladan tuš je bio kada je drugi test pokazao samo jednu crtu. Zbunjena je i boji se da je sve samo lažna uzbuna, ali su se dogovorili ona i Bora da će ovih dana da odu kod ginekologa kako bi znali sigurno šta se dešava. Milica obožava decu i jedva čeka da postane majka, zato se razočarala kada je videla da je drugi test bio negativan, ali joj je Bora rekao da se ne sekira unapred i da ako se ispostavi da je lažna trudnoća, da će raditi na bebi da što pre ostane u drugom stanju, jer Bora takođe želi dete sa njom i to sina – kaže izvor blizak Kemezovoj, a Santana nam je potvrdio:

Pročitajte: Milica Kemez doživela strašan gubitak pa završila na infuziji, oglasio se i Bora Santana FOTO

milica kemez i bora santana

– Ja sam ubeđen da je Mica trudna i da će mi roditi sina! Odmah ćemo organizovati svadbu dok joj stomak ne poraste do zuba, a oboje želimo da dobijemo dete što pre i bićemo najsrećniji ako na Bog ispuni tu želju – kaže Bora.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije