Miljana opet u lošem stanju: Lekari preduzeli hitne mere!

26.08.2022

15:08

Miljana opet u lošem stanju

Miljana Kulić je već izvesno vreme u bolnici zbog komplikacija koje su nastale nakon operacije želuca koju je radila u Turskoj. Bivšoj rijaliti učesnici se navodno naglo pogoršalo zdravstveni stanje, pa lekari strahuju da će uskoro morati da je operišu i da je na ivici da dobije sepsu.

Kako Republika piše, u Kliničkom centru opet je drama, s obzirom na to da Miljani danima ne spada temperatura, koja ide i do 40 stepeni, pa su doktori preduzeli sve mere i sprovode neophodne analize da bi utvrdili šta se dešava i koji je sledeći korak koji moraju da preduzmu.

Miljana je vidno uznemirena, visokofebrilna. Stanje joj se znatno pogoršalo zbog visoke temperature, koja ide i do 40 stepeni. Uzeti su joj uzorci za testiranje na korona virus, poslata je na snimanje glave i abdomena. Specijalisti su se hitno konsultovali oko novonastale situacije, od neurologa, infektologa, hirurga do anesteziologa. Specijalisti su razgovarali o potencijalnom novom zahvatu pošto strahuju od početka sepse – otkrio je za gorenavedeni list izvor iz Kliničkog centra.

Kulićka je na antibiotskoj terapiji, a svakodnevno ima snimanja i analize krvi i urina.

 

Pročitajte: Miljana Kulić uhodi dečka koji je od Cece tražio savet- Javi se, znam da ne spavaš (video)

IZVOR: Republika

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije