Misica uhvaćena u društvu Karićevog neprijatelja, Osmanovu reakciju svi čekaju (foto)

14.11.2022

22:11

suze jovane ljubisavljević

Misica i Mensur uhvaćeni zajedno, isplivala fotografija

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić nedavno su stavili tačku na svoju dvogodišnju ljubavnu priču. Vest o raskidu zatekla je mnoge, a mediji u stopu prate bivše ljubavnike ne bi li saznali nešto više o njihovom privatnom životu. Tako je pre nekoliko dana misica uhvaćena u društvu Mensura Ajdarpašića koji je nakon „Zadruge 5” prekinuo svaki kontakt sa Karićima.

Misica i Mensur zajedno u javnosti

Naime, Mensur je nedavno gostovao kod Jovane u emisiji, a fotografija sa seta pokrenula je lavinu komentara. Dok jedni smatraju da je Ljubisavljevićeva samo radila svoj posao, drugi pak tvrde da je Ajdarpašića ugostila samo da bi iznervirala Stefana i njegovu porodicu.

Pročitajte: Ništa od pomirenja – Ova starleta je stala na put Karićevoj i Jovaninoj sreći (foto)

misica i mensur

Misica i Mensur se ovim povodom nisu javno oglašavali, pa javnosti nije poznato kako je uopšte došlo do njihove saradnje. Podsećanja radi, Jovana je nakon pete sezone rijalitija žestoko osudila Mensurovo ponašanje i istakala kako on nije ispao fer prema Karićima pod čijim krovom je neko vreme i boravio.

Pročitajte: Nije ona nego ja – Misica žestoko potkačila Karića, ovo će mu uništiti vezu sa političarkom (video)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva)

– To što je bilo sa Mensurom nek oni reše, oni su bili prijatelji, dok mene niko ne dira, ne diram ni ja njega. Ja sam svedok koliko su se Kristina i Osman žrtvovali za Mensura i koliko je ta njegova ekipa slala novac za praznike koje je on slavio. Naravno, ne treba niko njima sada da ljubi stopala zbog toga, ali ni hvala nisu dobili, a nije ih ni odbranio putem storija, ako ništa drugo. Stvarno je ružno to što se nije oglasio, bezveze je ispalo, ali možda je tako i najbolje – izjavila je svojevremeno Jovana.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije