Nakon teških optužbi: Stanija večeras stiže u Šimanovce

05.09.2023

18:09

By

frizura stanije dobrojević

Stanija Dobrojević stiže u Šimanovce

Stanija Dobrojević ovih dana se našla u centru skandala nakon što je učesnica Elite Aneli Ahmić tvrdila da ju je njen partner Asmin Durdžić ostavio sa detetom zbog najpopularnije srpske starlete.

Stanija Dobrojević u šoku nakon što je predstavljena kao ljubavnica

Ahmićeva se tokom jučerašnjeg dana rasplakala u Eliti ispričavši da je Asmin ne želi više da je vidi posle svega što su stvarali.

Stanije Dobrojević

Stanija se veoma uznemirila zbog ovih tvrdnji, te se ekskluzivno za SCANDAL oglasila povodom ove situacije.

– Moj verenik nije oženjen i nema ženu. Nikad se nije ženio, ne znam o čemu se i radi i ko je ta što je ušla. Ja sam u šoku – rekla je Stanija.


Svoju verziju priče, Stanija će imati priliku da ispriča i gledaocima Pinka večeras u emisiji „Ami G Show„.

Aneli Ahmić

Sa druge strane, Aneli je u rijalitiju izjavila:

– Ja sam njemu napisala poruku da dolazim kući i da se bojim, a on meni govori: „Ne možeš se vratiti kada ti želiš“ i tako je počela naša svađa. On meni govori da je našao devojku i da ide za Ameriku. Ja u to nisam verovala, kakva devojka, odakle mu pare?! Ja sam tu njega blokirala i nisam mu se javljala par dana, onda je on pisao mom zetu i poslao kartu i u to nisam verovala, jer je sve lažno uvek radio, uplate za novac radnicima, kao uplatio, a nikada nije. On je kupio i program koji se bavi time da pravi to lažno – rekla je Aneli.

Kako Stanija reaguje na ovaj skandal, imaćemo priliku da vidimo već večeras.

Još iz kategorije