Tone sve dublje: Sin udario na oca, Zvezdan šamarao Moku, razlog je bizaran FOTO

14.03.2023

15:03

zvezdan slavnić

Nasilje Zvezdana Slavnića izazvalo lavinu komentara

Zvezdan Slavnić je najaktuelnije ime ovogodišnje sezone Zadruge, a iz dana u dan u javnost izlaze novi detalji kada je njegov život od ranije u pitanju.

Nasilje Zvezdana Slavnića šokiralo javnost

Naime, kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda je iznela šokantne detalje, a to je da je Zvezdan bio nasilan prema svom ocu, legendarnom košarkašu Moki Slavniću. U Premijeri je iznela detalje iz Aninog i Zvezdanovog života, a između ostalog je pomenula i njegov odnos sa ocem.

Pročitajte: Od cifre vam neće biti dobro- Otkriveno koliko će Ana, Zvezdan i Anđela zaraditi u Zadruzi FOTO

Nasilje Zvezdana Slavnića

– Njegova bivša nevenčana supruga s kojom ima ćerku je veoma ozbiljna žena i Slavnić je ne zanima. U dobrim je odnosima s Anom i njenom decom i fascinantno mi je gde ljudi poput Zvezdana nađu takve žene. I prva nevenčana supruga je trpela nasilje od Zvezdana, ali je sve to sasekla u korenu. Takođe, Zvezdanova majka nije smela da pisne pred njim, a čuveni Moka Slavnić je dobijao šamare od sina. Deset godina nisu razgovarali, prvi njihov zvanični kontakt je bio kada su ga uključili u Zadrugu nakon prevare s Anđelom. Zvezdan je bio nervozan, a kada se Moka izlupao kao otvoreni prozor da ga podržava, Slavnić je razvukao kiseli osmeh. Od njihovog odnosa nema ništa – istakla je Milena za Rijaliti plus.

Pročitajte: Ima ozbiljan problem- Moka Slavnić završio u bolnici, evo kako se sada oseća FOTO

Nasilje Zvezdana Slavnića

Nakon ovih šokantnih tvrdnji, novinari su kontaktirali Moku Slavnića koji nije imao poseban komentar kada je ova tema u pitanju.

– Nemojte me ništa pitati o tome – odsečan je bio Slavnić.

Pročitajte: Ana im pomrsila konce- Zvezdan Slavnić promenio ploču, Anđela jeca na sav glas

Nasilje Zvezdana Slavnića

Nasilje Zvezdana Slavnića šokiralo je javnost, a osaje da vidimo da li će Zvezdan dobiti pitanje od strane novinara ili gledalaca kada je u pitanju sukob sa Mokom.Nasilje

SLIKE: Bojan Vuković, Ata images

Još iz kategorije