ON je bio najveća ljubav Nikoline Pišek, a onda ju je pravario sa go go igračicom (FOTO)

12.08.2022

14:08

Nikolina Pišek

Nikolina Pišek bilaverena sa zadarskim roniocem

TV voditeljka Nikolina Pišek pre udaje za nedavno preminulog Vidoja Ristovića, jedno vreme provela je u vezi sa zadarskim roniocem Kristijanom Ćuravićem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Oni su se upoznali u junu 2007. kad je Nikolina Pišek u Rogoznici otišla na kurs ronjenja, a čak su se i verili, međutim do venčanja ipak nije došlo.

Mediji su pisali kako je tome kumovao njegov odlazak u hrvatski rijaliti šou „Farma“ gde je upoznao Žanu Štrbac, inače bivšu go-go plesačicu. Zanimljivo je kako je tu sezonu ‘Farme’ vodila upravo Nikolina u paru s Mijom Kovačić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)


– Da, istina je da smo Kristijan i ja definitivno raskinuli. Mislim da je konačno našao ženu koja mu odgovara – rekla je tada Nikolina Pišek.

On je kasnije novinaru Slobodne Dalmacije rekao da su svemu presudili njegovi finansijski problemi do kojih je došlo kad mu je propao jedan projekat.

– Nikolina je jedna od najlojalnijih osoba koje sam upoznao. Ne čujemo se više, ali pamtim je samo po dobru. Ona mi je rekla: ‘Molim te, idi u Norvešku, počeo si loše da utičeš na mene i moje dete. Radi te tvoje upornosti i guranja projekta koji u Hrvatskoj očito ne žele.

– Shvatio sam da govori istinu i da i nju povlačim u ponor. Bila je uvek uz mene, ali baš zbog toga morao sam da je napustim i da joj dam šansu da živi. Eto, tako sam izgubio i ljubav svog života. Nisam je ostavio zato što je nisam voleo, naprotiv, ostavio sam je jer sam je previše voleo, mogu reći da je ona bila ona prava. Ona je jako inteligentna, dobra i lojalna. Ali nažalost vreme je bilo krivo i razišli smo se – rekao je Curavić 2018. za Slobodnu Dalmaciju.

 

 

Pročitate: Haos se nastavlja: Nikolina Pišek podnela tužbu protiv Miše Grofa za nasilje u porodici!?

Još iz kategorije