Zadruga se gasi ali Pink sprema novi rijaliti: Isplivali svi detalji, oni će biti učesnici FOTO

09.06.2023

10:06

By

Potez Zadrugara

Novi rijaliti se priprema na televiziji Pink

Šesta sezone Zadruge je trebalo da se završi sinoć 8. juna, ali je usled velikog nevremena u Šomanovcima veliko finale pomereno za večeras.

Novi rijaliti će početi nakon Zadruge- čelnici Pinka najavili sve

Iako je najavljeno da će ovo biti poslednja sezona Zadruge, tu nije kraj rijalitijima kada je u pitanju televizija Pink. Naime, vlasnik ružičaste televizije Željko Mitrović je najavio novi šou, a o svim detaljima je pričao i njegov lični savetnik Marko Đedović.

Pročitajte: Bebi Dol bila na rubu siromaštva, a sada je spasio Željko Mitrović- Evo koju poziciju je dobila na Pinku FOTO

Novi rijaliti

Prvenstveno je govorio o trenutnim učesnicima rijalitija koji se bore za 70. 000 evra.

– Imam ja svoje mišljenje ali ne mogu za sada baš da iznosim svoje mišljenje. Kada se sve bude završeno reći ću vam ko je bnio moj favorit. Samo ću reći sa niko od ovih trenutnih favorita nije. Imam osećaj da ta osoba svakako neće pobediti – rekao je Marko za Alo.


On misli da će pobednik ali i superfinalisti pametno iskoristiti novac koji su zaradili prethodnih meseci.

 Nadam se da hoće. Počeo sam da verujem u lepe stvari. Nadam se da hoće, a žao mi je što neće – nasmejao se Marko, pa otkrio da li mu je žao što nije učesnik ove sezone:

Pročitajte: Marko Đedović otkriva- Istina o aferi Anđele i Karića, evo šta je sakrila od Zvezdana FOTO

Novi rijaliti

– Kada vidim šta se sve dešava i da bih sa tim ljudima morao da budem 24 sata sa njima zatvoren, shvatim da mi ipak nije žao. Ne smem mnogo da pričam, mada sam sve stvari koje sam mislio rekao pre nego što sam postao voditelj. Znam da budem previše iskren… – govorio je Marko.

Nije mogao, a da se ne osvrne na novi rijaliti koji uskoro očekuje gledaoce na Pinku.

Pročitajte: Mitrovići se još jednom oglasili o kraju Zadruge- Ovaj datum je ključan, zadrugari u neverici FOTO

Novi rijaliti

-O novom rijalitiju znam svašta, ali ništa ne smem da iznosim. Trenuno se zida i traju radovi na imanju u Šimanovcima. Željko je najavio nešto novo, zaključio je Đedović, a novi rijaliti će prema najavama pomeriti sve granice gledanosti.

IZVOR: Alo

SLIKE: Printscreen, Bojan Vuković

Još iz kategorije