Srce će prepući od tuge: Osman Karić posetio Stefana u zatvoru, njegova poruka kida dušu FOTO

22.05.2023

20:05

objava osmana karića

Objava Osmana Karića nije prošla nezapaženo

Nataša Šavija završila je u bolnici nakon što ju je, prema njenim rečima, Stefan Karić brutalno pretukao. Tom prilikom ona je zadobila teške telesne povrede, a bivši zadrugar je nakon gnusnog čina završio iza rešetaka. Stefana, kome je određen pritvor u trajanju od 30 dana, je danas posetio otac, a objava Osmana Karića potresla je domaću javnost.

Objava Osmana Karića kida dušu

Osman je, naime, na svom Instagram profilu objavio fotografiju zatvorau kojem se nalazi njegov sin, a uz sliku je dodao i pesmu „Zašto nisam ptičica da letim daleko“, koju u originalu izvodi Boban Zdravković.

Pročitajte: Crno mu se piše – Stefan Karić u ozbiljnom problemu, Šavijino stanje se pogoršalo FOTO

objava osmana karića

Objava Osmana Karića jasno pokazuje koliko mu, kao ocu, teško pada situacija u kojoj se njegov sin našao. S druge strane, Šavija je i dalje u teškom stanju, a njeno zdravstveno stanje dodatno se zakomplikovalo nakon prve operacije što je potvrdila putem društvenih mreža.

Pročitajte: Oštro osudio Stefanov postupak – Osman Karić poslao poruku Šaviji, evo šta joj je poručio FOTO

poruka osmana karića


– Molim sve novinare za razumevanje, trenutno nisam u mogućnosti da dajem izjave i izveštavam o stanju i daljim procedurama. Nisam dobro, nije nimalo lako i ovo je ozbiljnije što sam mislila, za šta imam pokriće u vidu dokumentacije, da ne ispadne da kumam za nešto što je bezazleno – napisala je Nataša i dodala:

– Molim Boga da se sve dobro i što pre završi, a onda ću ispričati kroz šta sam sve prošla. Ne zbog medijskog prostora, to me najmanje interesuje, nego kao što vidim po „nečijim“ sramnim izjavama da sam ja zapravo dobro, da „dramim“ bez razloga, a time sam sebi uskače u stomak, jer da zna šta je moglo da mi bude (i to uopšte ne preterujem, ne mogu to ni da prevalim preko usta), molio bi Boga samo da budem dobro (zbog svog najmilijeg jelte). Ne dam da se pere i to je moje pravo. Iza svake reči stojim i to će se dokazati. Nadam se da ovo golgoti dolazi uskoro kraj i da ću biti dobro, to mi je sad najbitnije – poručila je ona putem društvenih mreža.

SLIKE: Bojan Vuković, Ata Images

Još iz kategorije