Nije moglo drugačije: Ovo je razlog Subotićkinog pomirenja sa Pecom nakon prevare FOTO

24.11.2022

14:11

Otac Aleksandre Subotić

Otac Aleksandre Subotić izneo nepoznate detalje o ćerki

Mesecima je glavna tema bila veza između Maje Marinković i Pece Raspopovića, inače muža nekadašnje zadrugarke Aleksandre Subotić.

Otac Aleksandre Subotić ogorčen na zeta Pecu

Ta tema se malo smirila, ali sada je Aleksandrin otac Karađorđe Subotić ponovo progovorio o ovoj skandaloznoj aferi. On je  žestoko bio ljut na Pecu jer je ostavio Aleksandru zbog Maje.

Pročitajte: Nastavila po starom- Maja Marinković pogubila konce, produkcija hitno reagovala (foto)

 

Otac Aleksandre Subotić

-Bio sam ljut zbog cele te priče kada sam video paparaco fotografije sa Zlatibora. Bio sam frapiran i iznenađen jer mi je Peca odavao utisak potpuno drugačijeg čoveka, čoveka koji je skroz na mestu. Ipak mi muškarci smo uvek nezreli i reagujemo loše po pitanju nekih stvari. Na kraju sam zaključio da je izmanipulisan od te osobe zarad njenog ličnog interesa i ličnog ostvarenja- istakao je Karađorđe i dodao:

aleksandra subotić oprostila

– Peca je zbog toga doveden u jednu potpuno nepotrebnu situaciju za njega samog. Da se sve to desilo inkognitno, to bi bilo normalno jer se to dešava među muško-ženskim parovima. Ipak, zbog tog snimka je sve ispalo tako bezveze. Radi se o osobi koja ne može da parira mojoj ćerki ni po čemu, iako je moja ćerka bila u tim nekim skandaloznim situacijama tokom života, ali je pokazala da nema te takve afinitete životne kao ta druga osoba. To smo mogli na kraju i da vidimo kako se završilo, a završilo se tragikomično. Pokazala je svoje pravo lice.

Pročitajte: Šta će Maja reći na ovo? Subotićka i Peca prave veliku svadbu: Isplivali detalji!

Otac Aleksandre Subotić

Otac Aleksandre Subotić progovorio o skandalu sa Majom Marinković

On je prokomentarisao i činjenicu da se njegova ćerka vratila suprugu koji ju je prevario sa drugaricom.

– Aleksandra i Peca su se pomirili jer moja ćerka nije želela da se ta veza rasturi. Reagovala je zrelije od mene jer je imala više informacija o tome šta se zaista dešava. Sve vreme su bili u kontaktu telefonskim putem dok je trajala ta afera, a on je zapravo sve vreme tražio način kako da se otkači od cele te priče. Njemu je sve to plasirano, jer se bavi nekim svojim poslom kojim se bavi, pa je taj neko želeo da ga upropasti i finansijski i da ga degradira u svakom pogledu na taj način što mu je plasirao tu vrstu devojke – dodao je Subotić.

Pročitajte: Ovo niko nije očekivao: Aleksandra Subotić objavila sliku sa venčanja (foto)

Otac Aleksandre Subotić

 

Podsećanja radi, Maja i Aleksandra su godinama bile dobre drugarice, a onda je Maja uplovila vezu sa Pecom. Nakon toga Subotićka se oglašavala u suzama, ali sve to je kratko trajalo jer su Maja i Peca raskinuli, pa se on vratio svojoj ženi Aleksandri.

Aleksandrin otac Karađorđe ni ovog puta nije ostao bez komentara, pa je izneo detalje u koje javnost nije bila upućena.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije