Taki Marinković neće više da ćuti: Ovo je prava istina o Maji i Caru

22.01.2023

18:01

otac maje marinković

Otac Maje Marinković zbog zdravstvenog stanja više ne gleda Zadrugu, ali je za Star otkrio kako on doživljava ćerkinu vezu sa Carem, ali i šta misli o Janjuševom iznenadnom ulasku u Zadrugu.

Otac Maje Marinković razvezao jezik

– Kada je Janjuš ušao u Zadrugu za Novu godinu da deli poklone ukućanima vilica mu je pala kada je video moju Maju. On je dečko odlepio, ima kući ženu i ćerku, a on opet juri Maju. On je jedan klovn koji se udao. Sa Carem se ne podnosi, a onda pošto nemaju ni dinara u džepu, spavaju zajedno u onom Etno selu u jednoj sobi, pa plaćaju naizmenično. Strašno na šta su spali – kaže nam Taki.

Pročitajte: Pukla bruka – Aleksandra Nikolić prevarila Dejana i pre Cara, bivši zadrugar otkrio detalje

filip car napustio zadrugu

Zbog Cara si prestao da gledaš Zadrugu?

– Od kada je on ušao ja ne gledam. Šta da gledam, dečka koji je javno rekao da je ponovo ušao da diskvalifikuje Maju jer ne može da je podnese. Pa on je i onu Aleks jadnu uništio. Ovo sa njim i Majom se neće dobro završiti. On je jedan nasilnik. Sve radi planski. On želi Maji da se osveti, zato joj se opet tako približio.  Zameram Maji što se druži tamo sa mojim neprijateljima, a Car je to svakako.

Pročitajte: Porodična drama – Taki Marinković očajan zbog ćerke, ne prihvata Cara za zeta

otac maje marinković

Šta će da promeni Janjušev ulazak?

Janjuš i Car se organski ne podnose, ali u Zadruzi će njih dvojica da se foliraju da su dobri i da se udruže. Pa nema šta drugo, neće da se biju to sigurno. Udružiće se da unište Maju, a Janjuša niko nije terao da vara ženu i muva Maju na televiziji. Za to je sam kriv. Ja na Maju više ne mogu da utičem, poslao sam joj brdo poklona za Novu godinu iako ništa od toga nije zaslužila. Ne vredi, ona kada je unutra ona je druga osoba koju ja iskreno više ne prepoznajem.

Miljan Vračević se nešto baš nameračio na tebe?

– Dečko je pravi gargamel tamo, a Maja je kako vidim sama protiv svih. Miljan je jedan pokvarenjak i bezobraznik, zvao me je celo leto na telefon, ma svaki dan. On je fan rijalitija, stalo mu je samo da se slika i da bude među poznatima. Miljan je moj fan, ustvari moj i Majin fan, tačnije fan porodice Marinković. On je jedan klošar i šoferska služba mnogim starletama. Molio me da se slikamo kod Filipa Đukića na rođendanu letos, folirant. On samo udara na slabije od sebe. Prvi je najstrašnije pljuvao po Zoli i Caru a sada im se šlihta. Ima žensku decu, a kako se ponaša. Kao oženjen je, samo ne znam koja žena mu to ponašanje toleriše.

IZVOR: Jelena Vujinović

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije