Oglasio se otac Milice Veselinović: Bilala čeka najgora moguća kazna FOTO

18.03.2023

16:03

bilalova bivša devojka

Otac Milice Veselinović zabrinut zbog ćerke

Iako se ponadala da će Bilal da ozvaniči vezu sa njom nakon vrele akcije koju su imali, Milica je ubrzo shvatila da se on samo igrao, zbog čega je očajna.

Otac Milice Veselinović kivan na Bilala

Kako su imali nezaštićeni odnos, Milica se požalila Aleksandri da se boji da nije ostala u drugom stanju jer su joj u tom trenutku bili plodni dani.

Pročitajte: Drugarica je raskrinkala- Milica je proganjala ove pevače, jedva su je se rešili FOTO

Otac Milice Veselinović

Kada su njeni kući čuli da postoji mogućnost da je ostala trudna, zapenili su pod muke.

– Šokirani su ljudi, jer su već prolazili kroz tu neizvesnost kada je Milica posumnjala da je trudna sa Mensurom. Sada su opet u agoniji od kada su čuli da se Milica požalila da se boji jer je imala nezaštićen odnos. Njen tata je izričit da ako je trudna Bilal će morati da je ženi. Neće da dozvoli da se njegova ćerka ukalja i da rađa dete bez oca. Uopšte nisu oduševljeni zbog toga, ali ako je trudna nema druge opcije- kaže nam izvor blizak Miličinim roditeljima.

Pročitajte: Majka Milice Veselinović ne izlazi iz kuće zbog ćerke- Komšije otkrile jezive detalje FOTO

Otac Milice Veselinović

Mi smo stupili u kontakt sa majkom Anom koja nam je rekla:

Pročitajte: Bilalu i dalje prete zbog Maje Marinković- Porodica u strahu, ovo je glavni razlog FOTO

Otac Milice Veselinović

– Uopšte mi se ne dopada igra koju igra Bilal. Ne podržavam ih uopšte, ja sam rekla da se neću oglašavati i komentarisati ništa. Žao mi je Milice i ne znam kako ne vidi da treba da ode iz te priče, dečko nije vredan ni jedne njene suze. Jako je ružno na koji način se igra sa njom i njenom emocijom- rekla nam je majka Ana, a otac Milice Veselinović takođe ne krije zabrinutost povodom ćerkinog ponašanja u rijalitiju.

Još iz kategorije