Crno im se piše: Osman Karić ulazi u Zadrugu, rešio da raskrinka ove zadrugare FOTO

16.01.2023

22:01

otac stefana karića

Vest da otac Stefana Karića ulazi u „Zadrugu 6” odjeknula je poput bombe u svim domaćim medijima. Osman je, naime, danas bio na razgovoru sa čelnicima produkcije kako bi se detaljno dogovorio o svojim uslovima.

Otac Stefana Karića ulazi u Zadrugu

Otac Stefana Karića istakao je da je počastvovan zbog poziva produkcije, pa je otkrio kako su njegovi najmiliji reagovali kada im je saopštio da ulazi u „Zadrugu 6”.

Pročitajte: Pravi žrtvu od sebe – Osman Karić žestoko potkačio misicu, njegove reči bole FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Osman Karic (@karic_osman)

– Da, danas sam bio u produkciji televizije Pink. Danas su se vodili preliminarni razgovori oko mog ulaska u Zadrugu. Jako sam počastvovan samim pozivom Velikog Šefa i što su u meni prepoznali nekog ko može da bude deo tog velikog projekta, nadam se da ih neću razočarati, trudiću se da opravdam svoje učešće u njemu – rekao je Osman, pa dodao:

Porodica me podržava ali imaju i bojazan da li ću ostati do kraja. Čak i Stefan, koji nije želeo da uđem ni pod tačkom razno dok je on bio učesnik, sada me podržava – zaključio je Karić.

Pročitajte: Otvorila dušu! Jovana Ljubisavljević priznala – Plakala sam zbog Osmana

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Osman Karic (@karic_osman)

Podsećanja radi, otac Stefana Karića je prethodnih sezona aktivno komentarisao učesnike pomenutog rijalitija i otkrivao njihove mračne tajne, te verujemo da će mnogi biti šokirani kada ga budu ugledali na vratima Bele kuće.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije