Drama pred porođaj: Ana Korać ovo nije očekivala, evo šta je partner tražio od nje

20.01.2023

19:01

partner ane korać

Partner Ane Korać odlučan, evo šta je tražio od nje

Ana Korać povukla se sa javne scene nakon što je saznala da je u drugom stanju. Starleta je ugasila i svoj profil na društvenoj mreži Instagram kako bi u miru provela trudničke dane. Ali to nije sve…

Partner Ane Korać ima jasan stav

Prema pisanju domaćih meda, Ana se iz medija povukla na nagovor partnera koji je od nje tražio da obriše nalog na Instagramu, ali i da promeni broj telefona.

Pročitajte: Ana Korać pokazala trudnički stomak, evo kako izgleda u sedmom mesecu trudnoće FOTO

partner ane korać

Partner Ane Korać živi u velikoj porodičnoj kući u Obrenovcu… On radi u državnom sektoru, ali njegova porodica ima razrađen biznis i imućni su, tako da Ani ništa neće faliti – kaže izvor za Informer i dodaje:

– Njih dvoje su toliko zaljubljeni da to nije normalno, ali pošto on ni u ludilu ne želi da se eksponira, zamolio ju je da ugasi profil na Instagramu i da promeni broj. Ona je na sve pristala jer je zaljubljena i želi da živi u miru i luksuzu na relaciji Obrenovac – Ivanjica gde joj živi mama. Njoj je najveća želja bila da ima bebu, to joj se ostvarilo i sada je ništa drugo ne zanima osim da ugodi svom emotivnom partneru – zaključio je naš dobro obavešteni izvor.

Pročitajte: Pale su i suze radosnice – Otkriven pol bebe Ane Korać

partner ana korać

Podsećanja radi, trudna Ana Korać već neko vreme uživa pored partnera kojeg krije od očiju javnosti. Kako je svojevremeno istakla misteriozni gospodin koji je ukrao njeno srce ne voli javno da se eksponira, a ona poštuje njegovu privatnost i želju da ostane anoniman.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije