Otkrivamo: Peca kupio Maji stan, evo gde će da žive!

25.07.2022

14:07

Peca i Maja uživaju u ljubavi

Saga oko Maje Marinković koja je preotela muža najboljoj drugarici Aleksandri se ne stišava, Star je  saznao najnovije detalje.

Kako je već najavila, Aleksandra ne planira da napusti Pecin stan u Novom Sadu, a kako ne bi ulazio u dalje rasprave sa njom on je odlučio da kupi nekretninu na Vračaru i da tu započne zajednički život sa Majom.

Njegovi drugari su već pronašli idealan stan od 90 kvadrata i sada se samo čeka Peca da se vrati sa Majom iz Crne Gore i da iskešira pare.

Peca i Maja uživaju u Crnoj Gori i nije ih mnogo briga kako se Aleksandra oseća. Peca se nije čuo sa Aleks uopšte iako mu je ona pisala, što je strašno jer ipak sa njom ima sina. Čuo je da Aleksandra neće da izađe iz stana i on planira da joj ga pokloni, a već je našao novi stan za njega i Maju i to na Vračaru! Oni ne žele da se razdvajaju uopšte, izgleda da su toliko zaljubljeni i pričali su već o tome šta će i kako će dalje. Maja je izrazila želju da kupe stan u centru Beograda, pa je Peca odmah našao preko drugara luksuznu nekretninu u kojoj će živeti”, priča nam izvor blizak Peci i dodaje:

Aleksandra je očajna, ne može da veruje još šta joj se desilo. Ona planira da priča sa Pecom, jer ipak imaju sina i moraju da sednu i razgovaraju.
On kaže da će dete izdržavati i da mu ništa neće faliti, kao ni Aleksandri i njeno ćerki, ali da on ne planira da ostavi Maju. Ne znam šta se desilo, ali mu je Maja popila mozak. Ponaša se kao tinejdžer, a Maju obasipa poklonima, skupim večerama na primorju. Koliko znam čim se vrate u Beograd, on će da joj uplati časove vožnje i da joj kupi besna kola”, završava naš izvor.

IZVOR: Star

SLIKE: Star

Još iz kategorije