Istorija se ponavlja: Car smuvao Dejanovu bivšu, pao i prvi poljubac FOTO

07.12.2022

17:12

porodica filipa cara

Poljubac Aleksandre i Cara mnoge je zakucao ispred malih ekrana

Filip Car nedavno se uselio na velelepno imanje u Šimanovcima, a njegov ulazak napravio je pravu pometnju među ukućanima. Nakon što je razmenjivao strasti sa Milicom Veselinović, Car je rešio da ponovo osvoji Aleksandru Nikolić koja je u rijaliti ušla kao zauzeta devojka.

Poljubac Aleksandre i Cara šokirao javnost

Naime, Aleksandra koja i dalje ne sluti da ju je Dejan Dragojević ostavio zbog prevelike bliskosti sa drugim muškarcima u Beloj kući, počela je sve više vremena da provodi sa Filipom. Nakon sinoćne žurke, njih dvoje su se osamili u izolaciji gde je pao prvi poljubac Aleksandre i Cara u ovoj sezoni rijalitija.

Nerealno je koliko mi značiš Filipe – rekla je Aleks.

– I ti meni, znam kako ti je – odgovorio je on.

Pročitajte: Pale su maske – Majka Aleksandre Nikolić raskrinkala nesuđenog zeta, Dejanovu reakciju svi čekaju

poljubac aleksandre i cara

Poljubac Aleksandre i Cara šokirao je ljubitelje rijalitija, a mnogi komentarišu da ništa bolje nisu ni očekivali od nje. Povodom aktuelne situacije pozvali smo i Aleksandrinog bivšeg dečka Dejana koji nije želeo da komentariše njen odnos sa Carem. Podsećamo, ovo nije prvi put da Filip Dejanu ukrade devojku. On se u prethodnoj sezoni rijalitija upustio u vezu sa Dalilom Dragojević koja je u to vreme još uvek bila Dejanova zakonita supruga.

Pročitajte: Dejanu Dragojeviću slomljeno srce, Aleks javno priznala – Ne osećam ništa kad me ljubiš

SLIKE: Bojan Vuković, Youtube printscreen

Još iz kategorije