Godinu dana od smrti Marine Tucaković: Laća skrhan bolom poručio samo jedno

19.09.2022

16:09

pomen marini tucaković

Pomen Marini Tucaković, jednoj od najvećih tekstopisaca na ovim prostorima, održan je danas na Novom groblju u Beogradu.

Pomen Marini Tucaković 

Prošlo je tačno godinu dana od smrti čuvene hitmejkerke, a njeni najbliži i dalje ne mogu da se pomire sa činjenicom da je više nema. Pomen Marini Tucaković održan je u krugu porodice, a tim povodom se pre nekoliko dana oglasio njen sin Milan Laća Radulović.

Pročitajte: Laća udario na Braju zbog pesme „Provereno“ – Otići ćeš u Rio, a Milica je oštećena

pomen marini tucaković

– Devetnaestog septembra navršava se godinu dana od smrti Marine Tucaković, moje majke. Pomen ćemo obeležiti u krugu najbližih – obratio se Laća pratiocima na Tviteru, pa dodao:

pomen marini tucaković

– Prvobitni plan je bio da joj priredimo žurku za sve njene najdraže likove iz života jer je uvek govorila da bi tako želela da je ispratimo. Sedamnaestog septembra bila je sahrana Bate Kovača. Našeg porodičnog prijatelja. Maminog druga. Da izbegnem patetiku, Bata i mama su oni koji se jednom rode. Nadam se da ne moram da objašnjavam ko je Kornelije Bata Kovač, niti ko je Marina Tucaković. On je takođe i jedan od onih koji nikad ne umiru. Žurku odlažemo. Bato, počivaj u miru. Pozdravi mi kevu – napisao je Laća.

SLIKE: Youtube printscreen, Ata Images, Printscreen

Još iz kategorije