Ima novi posao: Filip Car postaje voditelj, na ovoj televiziji ćemo ga svakodnevno gledati

14.08.2023

16:08

By

Posao Filipa Cara

Posao Filipa Cara iznenadio sve

Bivši rijaliti učesnik Filip Car će navodno uskoro postati voditelj na televiziji Hype.

Posao Filipa Cara izazvao lavinu komentara

On je dobio ponudu od „Hajp televizije“ da od naredne sezone postane njihovo TV lice.

– Filipu je dosta rijalitija. Učestvovao je u nekoliko sezona, narod je imao prilike da vidi i njegove i dobre i loše osobine, i sada misli da je vreme za ozbiljnije stvari. Prezasitio se svega, u poslednjoj sezoni je mnogo sazreo, počeo je da posmatra život drugačije i želi da ima posao, zanimanje i stalan izvor prihoda, a ne da mu godine prolaze po rijalitima- rekao je na samom početku razgovora sagovornik blizak nekadašnjem zadrugaru.

Pročitajte: Svi su mislili da Filip Car živi u luksuzu- Evo kako zapravo izgleda njegova kuća u Crikvenici FOTO

Kuća Filipa Cara

– Dugo je razmišljao čime bi voleo da se bavi. S obzirom da je godinama na malim ekranima, želeo je da iskoristi popularnost i shvatio je da bi najviše voleo da postane voditelj. Iako nije školovan za taj posao, smatra da je najvažniji faktor talenat i uveren je da bi se dobro snašao – objasnio je izvor, koji je potom otkrio da je Car već u pregovorima sa čelnikom „Hajpa“, Sašom Mirkovićem.


– Nakon što je dao intervju Anđeli Đuričić, Filip je pričao sa Mirkovićem o njegovom eventualnom angažovanju. Dugo su razgovarali o svim detaljima posla, o tome kakav vid emisije bi Car vodio, kako bi sve to izgledalo… Iako još uvek nije potpisan ugovor, oni su se fenomenalno razumeli i pregovore privode kraju kako bi što pre započeli pripreme za novi format – rekao nam je dobro upućen izvor za pomenuti medij i dodao:

Pročitajte: Nikolija njega grli na letovanju bez imalo srama- Javnost razočarana njenim ponašanjem FOTO

zdravlje filipa cara

– Filip je oduševljen ponudom koju je dobio. Srećan je što je neko prepoznao njegove kvalitete i već sebe vidi kao voditelja. Olakšavajuća okolnost mu je i što će raditi sa Anđelom koju godinama poznaje i koja će mu pomoći oko tehničkih stvari koje još uvek nije savladao. Sa nestrpljenjem iščekuje da počne sezona i da prvi put stane pred kamere, ali ne u svojstvu zadrugara.

Još iz kategorije