Ispunjava joj sve želje: Bulić iskeširao 18.000 evra za Anu FOTO

03.09.2023

18:09

By

Potez Ace Bulića

Potez Ace Bulića usrećio Anu Ćurčić

Aca iznajmio Ani stan na godinu dana u elitnom delu Beograda.

Ana Ćurčić nakon Zadruge preselila se u elitni deo Beograda gde žive mnoge poznate ličnosti, a kako smo saznali, samo jedna kirija za mesec dana iznosi 1.500 evra.

Potez Ace Bulića

Kada je saopštila Aci Buliću da želi da živi u naselju West 65 gde i Novak Đoković ima stan, on joj je rekao da će sve to srediti, pa joj je platio kiriju za godinu dana koja iznosi 18.000 evra! Oni za javnost ne žele da to priznaju, pa Ana svima govori kako ona finansira trenutni luksuz.

Potez Ace Bulića


– Ovde sam pronašla svoj mir, najviše volim da uživam na terasi sa drugaricama. Miran je kraj, ljudi su ljubazni, ko god da mi je prišao bili su jako fini, trenutno iznajmljujem stan, ali imam želju da ga kupim, jako mi se dopada- izjavila je Ana. Bulićev prijatelj nam otkriva da ipak nije Ana ta koja plaća kiriju, već da joj je Aca obezbedio narednih godinu dana krov nad glavom.

Potez Ace Bulića

– Oni ne žele o tome da govore i zbog njegove porodice, jer ipak nije on njoj platio stan od 200 evra, nego od 1.500 i iskeširao je 18.000 evra da bi Ana godinu dana bila mirna. Ona samo račune plaća i to je sve. Čim je izašla iz rialitija rekla mu je da se seli i da neće da bude u stanu u kom je bila sa Zvezdanom, a onda mu je saopštila da joj se luksuzno naselje jako dopada i da je super što je pod kamerama i obezbeđenjem te da je potpuno bezbedna u istom. Aca joj je odmah ispunio tu želju, platio sve unapred i ona do sledeće godine ima krov nad glavom siguran- kaže Acin prijatelj.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije