Doživela nervni slom: Ana Ćurčić ispolivala voditeljku, pa van sebe napustila emisiju VIDEO

14.08.2023

12:08

By

Molba Ane Ćurčič

ATA IMAGES

Potez Ane Ćurčić šokirao gledaoce

Drugoplasirana učesnica Zadruge 6, Ana Ćurčić napravila je pravi skandal kada je u naletu besa ispolivala voditeljku sokom.

Potez Ane Ćurčić izazvao lavinu komentara

Ćurčićeva je sa Mikicom Bojanićem gostovala u emisiji, a u jednom momentu se uključio u program uživo Miki Đuričić koji je prokomentarisao njeno ponašanje u rijalitiju.

Pročitajte: Sećanje na pokojnu bebu- Ana Ćurčić pokazala potresnu fotografiju i rasplakala sve FOTO

Potez Ane Ćurčić

Miki iz Kupinova je kraj telefona. Sad ću reći kako jeste. Neosporno je da se Zvezdan poneo loše prema Ani, ja sam njega osudio na osnovu toga. Gospođo Ana, Mikica je lepo rekao, sem što su vas prevarili vaši lični izvori, šta ste pokazali još u rijalitiju?! Vi ste tražili kontakt sa mnom, ja to nisam želeo. Mene samo Ana zanima, ja nisam glupan neki, vi ste jako sujetni. To što ste pretrpeli javno poniženje, to je jako ružno, tu sam na vašoj strani. Što ste vi kao maltretirana žena tom čoveku slali poklone?! Šta bi bilo da vas nije prevario?! Ostali biste uz njega – rekao je Miki.

– A gde su Miki batine i pretnje – pitala je voditeljka.


Zašto ste vi bili s čovekom koji vas je maltretirao?! Ja samo govorim realno, ja nisam ni na Zvezdanovoj, ni na vašoj strani – rekao je Đuričić.

– Ti moj život ne znaš – rekla je Ana.

Pročitajte: Pomirili se Ana Ćurčić i Aca Bulić, ona priznala- Zajedno smo, cela situacija nas je zbližila FOTO

Potez Ane Ćurčić

– Ovo je baš strašno, ja ne znam stvarno zašto sam ja kriva i zašto je ovaj sok prosula na mene, ali ovo je stvarno jedno veliko nepoštovanje i ja sam bez teksta – rekla je šokirana voditeljka.

Podsetimo, Ana Ćurčić je u „Zadruzi 6“ osvojila drugo mesto, dok je prvo osvojila Aleksandra Nikolić.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije