Hoće da joj promene život: Roditelji imaju plan za Anđelu Đuričić, ovo joj strogo zabranili FOTO

05.06.2023

16:06

By

Potez roditelja Anđele Đuričić

Potez roditelja Anđele Đuričić izazvao lavinu komentara

Bivša učesnica Zadruge, Anđela Đuričić je svojim ponašanjem izazvala mnogo pažnje u ovogodišnjoj sezoni pomenutog rijalitija.

Potez roditelja Anđele Đuričić ne prestaje da se komentariše

Ona je uplovila u vezu sa Zvezdanom Slavnićem, a njih dvoje su nedavno zajedno diskvalifikovani iz rijalitija, a kao kaznu moraju platiti po 50.000 evra. Nakon što su izašli iz rijalitija, borave kod Zvezdanovog oca, legenarnog košarkaša Moke Slavnića.

Pročitajte: Ovo ih je odalo- Anđela i Zvezdan stali na ludi kamen, Đuričićeva ne skida osmeh sa lica FOTO

Potez roditelja Anđele Đuričić

– Anđela se čula sa svojim roditeljima čim je diskvalifikovana iz rijalitija. Nekoliko puta ih je zvala da dođu u Beograd, a ono što ih je prvo pitala to je kako se osećaju. Znamo samo da su joj rekli, “dobro smo, živi i zdravi šta si nam ti uradila.“ Đuričići su čestita porodica i porodica za primer u Crnoj Gori i sve ovo što se desilo u rijalitiju im je jako teško palo. Zbog toga su rešili da pozovu Anđelu u Crnu Goru. Ona im je nekoliko puta rekla da ne želi da dođe, da želi da živi sa Zvezdanom i da oni dođu u Beograd da se vide. Međutim, njen otac insistira da se ona pojavi u Crnoj Gori. Ukoliko se to bude dogodilo njihov plan je da je navodno zadrže – rekao je izvor za Skandal, a potom i dodao:

Pročitajte: Da li biste je prepoznali? Ovako je Anđela Đuričić izgledala pre estetskih korekcija FOTO

Potez roditelja Anđele Đuričić


– Ljudi Anđelu podržavaju, ali ne mogu da veruju da se ona i posle rijalitija drži svog izbora. Nemaju oni ništa protiv njega lično, ali imaju protiv da ona bude u toj vezi. Zato i ne dolaze u Beograd, da je navedu da dođe u Crnu Goru, da je tamo zadrže i da joj Zvezdana izbiju iz glave. Ona je imala samo momke, a ne starije oženjene muškarce, ovo je sramota za njih. To im je plan. Anđela je vezana za porodicu, neće moći ona još dugo da izdrži, a da ih ne vidi. A oni ne popuštaju, neće u Srbiju, a ona se nećka, kao da nešto predoseća pa zbog toga neće u Crnu Goru. Mada slomiće se vrlo brzo, roditelji, prijatelji.. Sigurno će ona doći, a onda će joj ispariti Zvezdan iz glave.

SLIKE: Ata images, Printcreen

Još iz kategorije