Srbija u šoku: Otkriven Zvezdanov plan, ovo će da uradi sa Anđelom i Aleks FOTO

23.01.2023

20:01

Potez Zvezdana Slavnića

Potez Zvezdana Slavnića šokirao sve

Učesnik Zadruge Zvezdan Slavnić šokirao je sve kada je stuupio u odnos sa Anđelom Đuričić, a napolju je izneverio nevenčanu suprugu Anu.

Potez Zvezdana Slavnića ne prestaje da se komentariše

Međutim, usledio je neočekivan preokret. On je prevario Anđelu sa Aleksandrom Nikolić nakon čega je usledila opšta drama u rijalitiju. Da stvar bude gora on se vratio Crnogorki, ali njihove svađe i dalje ne prestaju.

Pročitajte: Drama u Zadruzi zbog Anđele i Zvezdana- Ona ovim pokazala da je spremna na sve VIDEO

Potez Zvezdana Slavnića

Naišao je na veliku osudu kako zadrugara, tako i gledalaca napolju, ali on toga nije svestan pa je nastavo sa svojim skandaloznim ponašanjem. On je istakao da sa Anđelom želi dete, a Aleksandru izdvaja kao kombinaciju.

– Ne mogu da shvatim da ti nisam dovoljna i da hoćeš da ljubiš Aleksandru, koju nema ko nije. Šta je s tobom? Pogazila sam sebe, pljunula na svoje, spavala s tobom i ti mi ovo uradiš? – rekla mu je Anđela.

– Znaš da nisam hladne glave, nemoj uvertiru, ne mogu da slušam gluposti. Nerviraš me kad mi tako zvocaš. Aleks me pali od početka, ona mi je za zezanje a ti si za brak. Shvataš, glupačo, razliku? – šokirao je Zvezdan izjavom.

Pročitajte: Ne kriju sreću! Aleksandra i Filip podelili prelepe vesti- Za devet meseci FOTO

Potez Zvezdana Slavnića

– Da li misliš da možeš da pričaš sa mnom otvoreno, da li misliš da, ako je samo ponašanje problem i ako to rešimo, da li stvarno želiš da budeš sa mnom ili možda želiš lakši način. Ne možeš da mi kažeš da bi nju. Je l’ si ti normalan, čovece, šta je s tobom? – uporno mu je pričala Đurićička.

Pročitajte: Šok u Zadruzi- Anđela roni suze, Zvezdan je prevario sa Aleks VIDEO

Potez Zvezdana Slavnića

Potez Zvezdana Slavnića je šokirao sve, a mnogi smatraju da je prešao sve granice i da se ponaša gore nego Filip Car.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije