Prekinula tišinu: Jovana Ljubisavljević trpela pritisak od Stefanovog oca, isplivali svi detalji (foto)

25.10.2022

15:10

By

Odnos Jovane i Osmana Karića

Jovana Ljubisavljević potkačila Kariće, ovo su detalji

Raskid Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića mesecima je glavna tema u medijima. Iako je bivši zadrugar u nekoliko navrata istakao da su se emocije ugasile što je i dovelo do kraha ljubavi, Jovana se povodom raskida nije javno oglašavala. Međutim, kada se Stefanov otac Osman Karić umešao u priču, stvari su se dodatno zakomplikovale.

Jovana Ljubisavljević neće više da ćuti

Naime, Osman je neretko putem svog Instagram profila komentarisao bivšu snajku u negativnom kontekstu, a ona je mudro izabrala da se brani ćutanjem. Pritisak javnosti u tim trenucima i želja fanova da čuju i njenu stranu priče bili su nepodnošljivi čemu svedoči i Jovanina najnovija objava na društvenim mrežama.

– Ne zaboravimo da je dijamant komad uglja koji se dobro snašao pod pritiskom – napisala je misica.

Pročitajte: Više nije tajna – Jovana Ljubisavljević otkrila istinu o pomirenju sa Karićem (foto)

jovana ljubisavljević

Podsećanja radi, Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić su po njegovom izlasku iz „Zadruge 5” okončali dvogodišnju vezu. Iako su im mnogi predviđali brak nekadašnji partneri krenuli su drugim putem i do danas su ostali pri svojoj odluci. Dok su Stefana nakon raskida spajali sa bivšom devojkom Tijanom Milentijević poznatijom kao Žena od sultana, Ljubisavljevićevu su povezivali sa Bogdanom Srejovićem bivšim dečkom Svetlane Cece Ražnatović. Spekulacije o Jovaninoj novoj ljubavi pogrejao je i Osman kada je na svom Instagramu napisao:


Pročitajte: Šta će Stefan reći – Osman Karić javno potkačio misicu, a ni ona mu nije ostala dužna (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Osman Karic (@karic_osman)

– Ja ne znam kada sam to vređao Jovanu. Čak i kad zaboravim da ta devojka postoji vi me podsetite. Izvinite, a o kojoj Jovani je reč? O Jovani koja ćuti i ne utiče na vas da ne napadate porodicu sa kojom je i u čijoj je kući provela 10. meseci – napisao je Osman. pa dodao:

– Devojka ima dečka, simpatiju, šta već. Što se na ovom klipu i vidi. Želim joj sve najlepše u životu i puno sreće. Hejteri nadam se da ste zadovoljni. Ostavite mog sina i suprugu na miru – poručio je Osman Karić.

Pročitajte: Istorija se ponavlja – Stefan Karić ponovo sa Ženom od sultana, ovo ih je odalo

osman karić

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije