Pukla bruka: Aleksandra Nikolić prevarila Dejana i pre Cara, bivši zadrugar otkrio detalje

12.12.2022

12:12

Bivši dečko Aleksandre Nikolić

Prevara Aleksandre Nikolić izašla na videlo

Dejan Dragojević javno je ostavio Aleksandru Nikolić zbog prisnog odnosa sa drugim muškarcima u rijalitiju. Iako nije znala šta je Dejan učinio, aktuelna zadrugarka upustila se u odnos sa Filipom Carem, a prema rečima Bože Džonsa ovo nije prva prevara Aleksandre Nikolić.

Prevara Aleksandre Nikolić više nije tajna

Naime, bivši zadrugar je prilikom gostovanja u jednoj emisiji otkrio da se Aleksandra pre afere sa Carem navodno poljubila sa Zvezdanom Slavnićem.

Pročitajte: Istorija se ponavlja – Car smuvao Dejanovu bivšu, pao i prvi poljubac FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Boža Jones (@boza_jones_official)

– Prvo je krenula neka tema u kući da Aleks kidiše na Zvezdana. Oni su provodili to neko vreme zajedno, ali sve je to meni bilo jako sumnjivo jer šta ti imaš da provodiš sa nekim tolikom vremena, pritom, znaš da imaš dečka i da to gleda milionski auditorijum. Okej je da popiješ piće, kafu, razmenite neke teme, uzmeš neki savet od njega, međutim, jednom u toku žurke kada sam išao da rehaba video sa da je Zvezdan poljubio Aleks. E sad, kakav je to poljubac bio ja stvarno ne znam, ali sam video da su se poljubili. Da li je to drugarski ili ovako ili onako, ja to ne znam – otkrio je Boža Džons u emisiji Džet – Set top 5.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije