Pukao mu film: Kristijan Golubović otkrio pravu istinu o Maji i Caru, spomenuo i Anđelu

29.01.2023

14:01

kristijan golubović

Kristijan Golubović uživa sa Kristinom i sinom Konstantinom koji je već napunio mesec dana, a sada je otkrio da planira da ima još dece. Dok čuva bebu prati dešavanja u rijalitiju pa nam je otkrio šta misli o kombinaciji u kojoj su Maja i Car.

Kristijan Golubović razvezao jezik

– Prelep je osećaj, ne znam kako da vam opišem, ja nisam imao priliku da budem uz sina i ćerku kada su odrastali, pa nisam imao taj pravi osećaj, a sada je drugačije. Pomažem Kristini baš sve, umem da menjam i pelene naravno, ma mnoge stvari sam ja pokazao njoj oko bebe šta i kako, opet sam iskusniji. Želimo da imamo još dece, ako Bog da, nećemo da pravimo veliku razliku. Kristina se porodila carskim rezom i sada mora da napravi neku određenu pauzu da se oporavi, pa se onda bacamo na proširenje – kaže nam Kristijan Golubović i dodaje da rijaliti prati koliko mu to vreme dozvoljava.

Pročitajte: Drug otkrio Carev tajni plan – Zbog ovoga se smuvao sa Milicom, Maja umešana u aferu

kristijan golubović

– Već sam rekao da je Car svaštar koji može da j**e šta god mu se ponudi, to je činjenica i to je tužno, može ad po**be i mrtvu kobilu, dok Maja je jedna nestabilna devojka koja ima t**anje i kojoj je bitno samo da ima u rijalitiju nekog ko će da joj da hoklicu. Car i Maja su savršen par što se toga tiče. Stvarno mi nje bude žao. Aleksandra je tek polupana i ona gleda samo korist, da zaradi honorar i da ima priču, vidim da se koleba između Cara i Zvezdana, na obe bi ona stolice da se vrti priča – iskren je bivši rijaliti učesnik koji ističe da ga je Zvezdan Slavnić baš razočarao.

Pročitajte: Hajde, bre, šetaj – Žestoka svađa Anđele i Zvezdana zapalila internet, pale su teške reči VIDEO

Svađa Anđele i Zvezdana

– Ova mala Anđela je ušla jako spremna, namazana je svim farbama i nije slučajno ona zavela Zvezdana. Imala je ona taktiku od spolja. Znam priču o njegovoj ženi i sa njom sam se čuo, ne znam šta bih rekao. Njega znam kao povučenog i ćutljivog, on sada kroz vezu pokazuje neku drugu stranu. Vidim i da se vodi priča oko Aleksandre, svašta tu može da bude. On je izgubio osećaj za spolja, ja to kapiram, bojim se da neće moći da izdrži sav pritisak. Koliko znam žena mu neće oprostiti, a verujem da negde ima u glavi i da se kaje kako je i zašto načinio to što je načinio – zaključio je Kristijan Golubović.

IZVOR: Sanja Arsić

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije