Dosta je bilo prećutkivanja: Dejan i Aleksandra obmanjuju naciju, ovo je istina o njihovom odnosu

08.12.2022

19:12

majka aleksad

Raskid Dejana i Aleksandre ne prestaje da se komentariše

Dejan Dragojević rešio je da stavi tačku na ljubavnu vezu sa Aleksandrom Nikolić koja trenutno boravi u rijalitiju. Razlog koji je doveo do kraha ljubavi, prema njegovim rečima, je Aleksandrina bliskost sa drugim muškarcima. Ipak, izgleda da nije sve onako kako izgleda.

Raskid Dejana i Aleksandre je farsa? 

Naime, Jelena Batos objavila je prespisku sa jednim fanom koji smatra da je raskid Dejana i Aleksandre isplaniran kako bi se ona što bolje plasirala u rijalitiju.

Pročitajte: Istorija se ponavlja – Car smuvao Dejanovu bivšu, pao i prvi poljubac FOTO

raskid dejana i aleksandre

– Još nosi onu crnu traku oko ruke ili gumicu za kosu od Aleksandre. Al’ je prikriva sve vreme. Zumirala sam njegovu ruku, znači ovo je sve Dejanova i njena igra i gluma. Dejan je režiser, živi bili pa videli – piše u prvoj poruci, a zatim je dodato:

– Evo, vidi, kad je bio kod Tare u emisiji, a ima jedan video na njegovom Jutjub kanalu, gde kaže da je ovo od Aleks kad je bio u Rajskom vrtu da je poseti. Ovo je sve igra njegova, Aleksandrina i Careva – poručio je fan.

Pročitajte: Pale su maske – Majka Aleksandre Nikolić raskrinkala nesuđenog zeta, Dejanovu reakciju svi čekaju

raskid dejana i aleks

Raskid Dejana i Aleksandre pokrenuo je lavinu komentara, a kako će se stvari dalje odvijati i da li će njih dvoje uspeti da pređu preko svega što se dogodilo u ovoj sezoni rijalitija ostaje da se vidi.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije