Rat se nastavlja: Osman Karić potkačio bivšu snajku, ove reči bole (foto)

22.09.2022

10:09

osman karić

Osman Karić stao je u odbranu svog sina Stefana Karića, a reči koje je uputio na račun bivše snajke Jovane Ljubisavljević šokirale su javnost.

Osman Karić neće više da ćuti

Naime, jedna gospođa uključila se u emisiju „Pitam za druga“, koju je u tom momentu vodila nekadašnja zadrugarka Milica Kemez, i iznela salvu uvreda na Stefanov račun, poručujući, između ostalog, da Jovana „nije zaslužila da bude ostavljena na takav način“. Na njene reči Osman Karić nije ostao imun, te joj je javno odgovorio putem društvenih mreža.

Pročitajte: Neće više da ćuti – Misica objavila prepiske, Karićevu reakciju svi čekaju (foto)

osman karić

– Gospođo, možete samo da mrzite Stefana. Ne brinite se vi za tu devojku. Stefan od ničega pravi žrtve, voditeljke TV Pinka. Setite se samo Ive i Šopićke. Evo danas im ništa ne fali. Jako su popularne i ostvarene dame. Stefan je mašina za pravljenje TV voditeljki, a pritom ne uzima procenat kao Baka Prase – poručio je Osman putem Instagrama.

Pročitajte: Osman Karić provocira Jovanu Ljubisavljević – Objavio sliku njenog dečka pa ovo poručio

pomirili se karić i jovana

Podsećanja radi, nakon četvrte sezone rijaliti programa „Zadruga”, u kojoj su otpočeli emotivnu vezu, Jovana i Stefan započeli su zajednički život u vili Karića. Kada je Stefan odlučio da uđe u „Zadrugu 5” Jovana je nastavila da živi pod Osmanovim krovom, a u međuvremenu se ostvarila u ulozi voditeljke.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije