Otvorila dušu! Luna u suzama zbog Anabele i Gagija: Tuga je uvek ista, ne prolazi…

26.10.2022

11:10

frizura lune đogani

Razvod Anabele i Gagija intrigira javnost, Luna otvorila dušu

Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković će se naredne godine po drugi put ostvariti u ulozi roditelja. Buduća mama blistala je na snimanju emisije „Amidži šou”, a tom prilikom otkrila je i detalje iz privatnog života koje javnost do sada nije imala prilike da čuje.

Razvod Anabele i Gagija je i dalje tišti

Naime, Luna je odgovarajući na pitanja Ognjena Amdižića otkrila da joj je razvod Anabele i Gagija teško pao, te da i danas žali što njeni roditelji nisu zajedno.

Pročitajte: Anabela sve zakuvala – Gagi ljut na Lunu i Marka, ni unuku više ne viđa

razvod anabele i gagija

– Najnesrećniji trenutak u životu bio je kada su se moji roditelji razveli. To je nekako ono što ne prolazi, uvek ostaje neka bol i kad pomislim na to uvek me ta tuga koja je, iako je razvod Anabele i Gagija bio pre mnogo godina, tuga je uvek ista. Ne znam da l’ sam to prebolela, ali sam se pomirila sa tim, naravno, kao i svako drugi ko je prošao kroz to. Ali da mi je žao što nije onako kako sam želela da bude, naravno, žao mi je. Taj porodični skup, da je porodica na okupu mi uvek fali i zato, eto, ja bih volela da to imam sa svojom decom dugo dugo – priznala je Luna sa suzama u očima.

Pročitajte: Stiže prinova – Luna i Marko podelili prelepe vesti, Anabela zaplakala od sreće (foto)

razvod anabele i gagija

Podsećanja radi, Luna Đogani se prošle godine udala za Marka Miljkovića sa kojim je dobila ćerkicu. Par će u junu 2023. godine dobiti još jedno dete, a Luna ne krije da priželjkuje dečaka. Ime će, kako kaže, birati njen suprug budući da se ćerkica po njenoj želji zove Mia.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije