Poznat datum početka Elite: Otkriveni i učesnici, ova imena niste očekivali (FOTO)

22.08.2023

18:08

By

Rijaliti šou Elita

Rijaliti šou Elita počinje uskoro, otkriven datum

Uskoro stiže novi rijaliti Elita koji će okupiti ljude iz raznih sfera zanimanja, kao i različitih profila, a čelnici Pink televizije smatraju da će ovim projektom ponovo pomeriti sve rekorde gledanosti.

Ulazak Milene Kačavende

Dugo su fanovi očekivali datum kada će se ukućani useliti u Belu kuću i konačno znamo sve detalje. Naime, tv projekat “Elita“ kreće sa emitovanjem 3.septembra, a nema sumnje da će od prvog dana biti veoma uzbudljiv.

Direktorka programa TV Pink, Milica Mitrović, zvanično je otkrila voditeljski tim koji čine poplarni voditelji Dušica Jakovljević, Darko Tanasijević, Ivana Šopić, kao i dva nova TV lica koja će se naći u ovom megalomanskom projektu, nova „ptica ružičastog jata“ Maša Mihailović i voditeljka Anu Radulović.

Takođe, do sada su otkrivena samo četiri imena koja će se naći u ovom do sada neviđenom i nikad spektakularnijem projektu. Najpoznatija kuma u regionu, Milena Kačavenda, zvanično je prvi otkriveni učesnik „Elite“.


Najstarija ćerka Željka Mitrovića

Rijaliti Elita okupiće i druga poznata imena, među kojima će se naći i najpoznatiji novinar i magistar socijalnog rada i socijalne politike, Marko Đedović, na iznenađenje i oduševljenje mnogih. Jedan od onih koji su, takođe, britkog jezika, bivši zadrugar Mensur Ajdarpašić. Politički analitičar i ekonomista, Slobodan Josipović, takođe je novi učesnik „Elite“, koji je spreman da svojim komentarima rešeta buduće takmičare.

Još iz kategorije