Bruka i sramota: Anđelini roditelji očajni zbog ćerkinog ponašanja, komšije razvezale jezik

24.01.2023

12:01

roditelji anđele đurić

Roditelji Anđele Đurić, prema pisanju domaćih medija, očajni su zbog njene veze sa Zvezdanom Slavnićem. Anđelino ponašanje, mučne svađe i se**ualni odnosi šokirali su njene najmilije koji od sramote danima ne izlaze iz porodične kuće.

Roditelji Anđele Đurić ne izlaze iz kuće

Roditelji Anđele Đuričić od bruke ne smeju da izađu iz kuće i prošetaju Herceg Novim. Oni su se požalili svojim rođacima da Anđelu ne prepoznaju i da je u nju ušao neki đavo. Kažu da to nije njihova ćerka, koja im je iz kuće otišla normalna, a sad je poznata kao rasturačica veza, koja svakog dana ima s***ualne odnose pred milionskim auditorijumom. Bukvalno su rekli da nemaju više ćerku. Koliko je situacija ozbiljna, pokazuje i činjenica da je njenom ocu pre nekoliko dana pozlilo kada su mu pokazali snimke s**sa Anđele i Zvezdana. Njemu je to baš posebno teško palo – ispričao je komšija Anđelinih roditelja za Svet, pa dodao:

Pročitajte: Pogazila svoju reč – Anđela Đurić i Zvezdan Slavnić priznali vezu, pao i prvi poljubac FOTO

roditelji anđele đurić

– Roditelji Anđele Đuričić su potpuno na strani Zvezdanove bivše nevenčane partnerke Ane, koja je rešila da na odnos s njim zauvek stavi tačku. Oni do sada nisu imali prilike da razgovaraju s ćerkom, ali su joj, koliko sam čuo, preko produkcije poručili da zaboravi na njih i da kad se rijaliti završi, i ne pomišlja da se vraća u Crnu Goru. Ovde u Herceg Novom se priča da su joj poručili da slobodno može da ostane u Beogradu i da živi sa Zvezdanom i njegovim ocem Mokom, koji ih podržava, i da u njihovoj kući za nju više nema mesta – završava izvor za pomenuti medij.

Pročitajte: Nevolje u raju – Anđela i Zvezdan na ivici raskida, pale su teške reči VIDEO

Svađa Anđele i Zvezdana

Podsećanja radi, Anđela Đurić uplovila je u vezu sa dve decenije starijim Zvezdanom Slavnićem koji u spoljnom svetu ima nevenčanu suprugu Anu i ćerku, godinu dana mlađu od Đurićeve.

IZVOR: Svet

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije