Haos posle svadbe: Porodica se odrekla Bilala Brajovića, Maja je sve zakuvala

20.11.2022

18:11

By

maja i bilal

Roditelji Bilala Brajovića rekli svoje, veza sa Majom na klimavim nogama

Posle skandala sa Majom Marinković, kada ga je celog izgrebala po licu, Bilal je izgubio podršku svoje porodice, ali i većine fanova koji su ga pratili pre rijalitija. Njegova porodica je zgrožena zbog njegovog odnosa sa Majom i što je pristao da se u Zadruzi oženi sa njom. Sada su besni i ljuti, pa su odlučili da se sklone iz cele priče.

Roditelji Bilala Brajovića ne prihvataju snajku

Roditelji Bilala Brajovića više ne prate rijaliti i nemaju mišljenje vezano za ovu njegovu situaciju sa Majom. Jednostavno ljudima je jako degutantno da gledaju šta Maja radi njihovom sinu, kako ga napada, bije i grebe, pa mu se onda uvlači u krevet. Zato su odlučili da se isključe iz cele te priče oko rijalitija. Oni su poslovni ljudi, u Sarajevu drže restoran, mnogo ljudi ih poznaje i ovo im baš nije trebalo – objašnjava Bilalov drug i nastavlja.

Pročitajte: Nastavila po starom – Maja Marinković pogubila konce, produkcija hitno reagovala (foto)

roditelji bilala brajovića

– Nadam se da Bilal neće pogaziti reč i da će se kada prođe ovo oko svadbe odvojiti od Maje. Jasno je svima da kada popije, bude drugi lik potpuno, možda radi sebi nekada na štetu, ali i pravi šou i gledanost, što mislim da je to kada sve oduzmemo i saberemo poenta cele priče. Otišli su od kuće, došli su u rijaliti da se igraju, samo mislim da granice ipak moraju da postoje jer ovo što radi Maja prelazi sve okvire normalnog. On pothitno mora da dođe sebi, da shvati da mu ta priča sa Majom samo škodi i da mu nikakvo dobro neće doneti. Mislim da će se on baš razočarati kada izađe i kada shvati šta je izgubio – zaključio je drug.

IZVOR: Jelena Vujinović

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije