Seka Aleksić udarila na Anu Nikolić: Tebe su pederi stvorili!

18.08.2022

22:08

Seka Aleksić

Seka Aleksić prozvala Anu Nikolić zbog izjave o gej paradi

Pop pevačica Ana Nikolić našla se danas na udaru dela javnosti i korisnika društvenih mreža zbog svoje sinoćnje izjave o pripadnicima LGBT populacije, koji možda čine i najveći deo njene publike.

Pevačica je uoči svog nastupa u prestonici upitana da prokomentariše predstojeći Europrajd i žestoku osudu od strane sveštenih lica, sa čijim je stavom pevačica saglasna.

Verovatno je trebalo da se održi ta parada porodičnih vrednosti. Ja ne osuđujem gej ljude. Ali sve što je transparentno treba… ja mislim to i za ljude koji nose one oznake. Mi pravoslavni hrišćani nosimo krst i to je dovoljno. A ne idemo sa mantijama i ne pevamo po bazenima obučeni. Sve što je transparentno, nema potrebe za tim. Kao i ovo sto sad hoće da šetaju i paradiraju. Kog si ti opredeljenja, koga to briga? Ja nosim svoj krst i to je to. Ili sam gej ili nisam gej.. zašto to mora da bude tako transparentno? Ja osuđujem to kao i svi.. ne znam, to je naš mentalitet. Protiv gej parade sam isto kao i crkva! Šta sad, ja koja sam strejt treba da šetam po gradu i govorim da sam strejt?! – rekla je za Kurir Ana, nakon čega su je napali mnogobrojni Tviteraši, među kojima su i pojedini ljudi iz javnog sveta.

Ani najviše zameraju to što su je, kako kažu, baš ti pripadnici LGBT populacije pozicionirali u sam estradni vrh, a takođe im je neshvatljivo da ovakve stavove javno propagira, budući da joj je najveći deo publike gej, kao i da su homoseksualne pripadnosti njeni mnogobrojni, najbliži prijatelji, kao i poslovni saradnici.

Ovo mišljenje, po svemu sudeći, deli i folk zvezda Seka Aleksić, koja je Anu isprozivala na Tviteru. Iako je nije imenovala, jasno je da je mislila baš na nju.

Seka Aleksić

– Pojedine pevačice su p*deri stvorili, tačka! – napisala je Seka, a potom dodala:

Bogu hvala, ja sam i dalje ista, dosledna sebi i svojim osećanjima za druge. Volim sve ljude. Delim ih na dobre i loše. Ko će kome i kada suditi ostavimo Gospodu. Mi smo tu da ispravljamo sebe, a ne druge. Gledajmo svoja dela, ne tuđa. Naučena sam da praštam.

Pročitajte: Ana Nikolić ismejala Milicu Pavlović: Možda u Bunibrodu može tako, kod nas ne

IZVOR: Pink. rs

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije