SKANDAL: Privedena Severina Vučković – pevačicu prijavila rođena sestra!

30.08.2022

18:08

Severina

Severina imala žestok sukob sa sestrom Marijanom

Zagrebačka policija uhapsila je pevačicu Severinu Vučković u utorak oko podne u Zagrebu.

Hrvatski mediji prenose da je policija dobila zahtev za privođenjem „za potrebe kriminalističkog istraživanja“, a razlog za privođenje pevačice navodno je nasilje koje se odigralo u porodičnom domu između nje i njene sestre Marijane.

Povod privođenju je svađa u domu Severinine majke. Prema prijavi njene sestre Marijane, pevačica se navodno „okomila na nju“. Incident se dogodio kasno u noć, iza ponoći, a iz stana se orila buka. Marijana je rekla policiji da su se njih dve „žestoko rvale i šamarale„, prenosi Jutarnji list.

Severinina sestra je otišla u bolnicu gde joj je nakon sukoba ukazana pomoć, a onda se obratila policiji. Lekari su ustanovili da ima podlive na glavi i leđima, a na telu modrice i posekotine.

Severinin advokat je potvrdio da je pevačica privedena, u međuvremenu i puštena, „i da će postupak ići redovnim putem“.

Severina

Nema potrebe za svom tom predstavom koja za sobom povlači i druge stvari poput pretresa doma kao da je najveći kriminalac u pitanju„, rekao je advokat Mati Matić.

Izvor blizak pevačici tvrdi da je Severinina sestra lažno prijavila sestru za nanošenje telesnih povreda. U tom stanu u Splitu u kojem živi majka sa strinom, boravila je Severina, a onda je iznenada došla Marijana koja je napala pevačicu i nanela joj povrede.

Severina je otišla, „a Marijana je počela da lupa stanarima zgrade na vrata, zapomagala i bacala se po stepeništu kako bi se povredila“.

 

IZVOR: jutarnji list

SLIKE: Dragan Gajić, Bojan Vuković

Još iz kategorije