Potvrdili ljubav: Bebica zamenio Miljanu sa ovom zadrugarkom, sve pršti od emocija

15.08.2023

14:08

By

Slađa Lazić i Bebica

Slađa Lazić i Bebica su u vezi

Nakon turbulente veze sa Miljanom Kulić, Nenad Macanović Bebica je pronašao novu ljubav.

Slađa Lazić i Bebica ne kriju svoju ljubav

U pitanju  bivša zadrugarka Slađana Lazić, koja važi za fatalnu crnku.

– Bebica je odlepio za Slađom. Svaki dan se viđaju, stalno joj šalje poruke, a ona ga časti vrelim videima koje mu šalje na telefon – priča dobro obavešten izvor za „Blic“ i dodaje:

Pročitajte: Zola sve priznao- Miljana ide u zatvor, i Bebicu stiže strašna kazna FOTO

Glavobolje Šaka Polumente

– Kad god se ne vide, Slađa ga obraduje vrelim sadržajem. Njih dvoje su zaljubljeni, a Bebica društvu govoru kako se nikad bolje nije osećao od kad je napusti Miljanu. Slađa ga je preporodila – završava izvor blizak Bebici i Slađi.


Slađa je za Blic otkrila više informacija o ovoj temi.

Pročitajte: Marija i Bebica doživeli slom- Miljana pobegla sa Zolom, ovo su detalji FOTO

Bebicina objava

– To uvek počinje oko para, njima je sve oko para. Sve što Miljana želi da kupi, Marija mora da odobri, nebitno šta treba da se kupi. Da li je to 20 ili 50 evra, uvek svađa počinje oko para, a najviše za kazino. Miljana je nedavno polila Mariju kafom i bacila pikslu. Siniša bude tu, ali šta da radi čovek. On im kaže da izađu jer želi mir, želi da bude neutralan tu, da se ne svađaju. Hteli su i na Sinišinog prijatelja da otvore firmu kad Ana i Tijana nisu htele, a nisu htele jer jedine nisu dužne. Niko neće da uđe u posao sa njima. Svi imaju neke izvršitelje osim Ane i Tijane – rekao je Bebica.

Još iz kategorije