Sukob se nastavlja: Kačavenda žestoko odbrusila Dejanu Dragojeviću: Mudžahedinu, imaš promaju u glavi…

23.05.2023

21:05

sukob dejana dragojevića i milene kačavende

Sukob Dejana Dragojevića i Milene Kačavende počeo je pre nekoliko dana kada je bivši zadrugar prilikom gostovanja u jednoj emisiji isprozivao Aninu kumu. Naime, on je istakao da Kačavenda koristi Ćurčićevu zarad marketinga, kao i to da je ona saučesnik u nasilju koje je Zvezdan Slavnić godinama vršio nad bivšom suprugom.

Sukob Dejana Dragojevića i Milene Kačavende ne prestaje

– Milena Kačavenda i Aca Bulić su svojim nastupima u medijima uništili Anu! Ta žena je vucibatina. Ona se pravi da se bori protiv nasilja, a prva je prikrivala nasilje. Dok je njena drugarica Ana bila maltretirana, mučena i vezivana za radijator, Milena to nije prijavila policiji. Gde je bila kad joj je prijateljica bila pretučena? Zašto je nije odvojila od Zvezdana, pomogla joj finansijski, zaposlila je – rekao je Dejan, pa dodao:

Pročitajte: Dalila u suzama – Dejan napustio sve i otišao putem vere, pogledajte prve fotografije iz džamije FOTO

– Svako ko ćuti, a zna da se dešava nasilje nad ženom, saučesnik je! Milena je godinama ćutala, a sad koristi njihovu nesreću za svoj marketing – izjavio je Dragojević u emisiji kod Dušice Jakovljević.

Pročitajte: Konačno uhvaćena – Kuma Ane Ćurčić u zagrljaju poznatog pevača, osmeh ne silazi sa lica FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milena Kacavenda (@milenaacademy)

Na ove reči Milena nije ostala imuna, pa je putem društvenih mreža javno potkačila Dragojevića.

– Dejan Dragojević je novopečeni mudžahedin i kvazimusliman koji lupeta… Poštujem sve vere, ali otkako ju je Dejan promenio, desila mu se promaja u glavi. Aca i ja nismo uništili Anu, već smo njena podrška i to ćemo biti do kraja. Verujem da će osvojiti prvo mesto u ‘Zadruzi’. Zaslužila je – odbrusila je Kačavenda.

SLIKE: Ata Images, Instagram

Još iz kategorije