Raskol u porodici: Zvezdanova ćerka besna, zbog Anđele je spremna ovo da uradi

01.01.2023

21:01

Prevara Zvezdana Slavnića

Supruga Zvezdana Slavnića razvezala jezik

Nakon što je Zvezdan Slavnić priznao emocije prema Anđeli Đuričić i javno ostavio partnerku Anu, napolju se dešava ozbiljan haos. Kako saznajemo, Anđelina porodica od sramote ne sme na ulicu, dok je supruga Zvezdana Slavnića u depresiji i danima plače, a njegova ćerka Sara ne želi više da čuje za njega!

Supruga Zvezdana Slavnića neće više da ćuti

– Ja sam ostavljena žena, znači slobodna sam. Za tri života nisam očekivala da nešto ovako može ad se desi. On je ustao i rekao šta ima, i misli da se time oprao jer je kako kaže bio iskren. Do dana današnjeg ja sam ga čekala i verovala mu, više ne. Ako si ti čovek zreo u 46. godini i ne možeš svoje nagone da kontrolišeš, kakvi god da su uslovi… Trebalo je svoje nagone da obuzdaš, da izađeš iz te iste Zadruge, dođeš kod te iste Ane u četiri zida i kažeš: E, druže, desilo se, a moje je da prihvatim. To radi onaj ko poštuje partnera sa kojim je 15 godina bio. Sve sam odradila od njega od srca, ali muški! Meni Anđela apsolutno ništa nije kriva. Da mi je drugarica, to bi bila druga priča, ali ona mene ne poznaje. Ona je meni samo pokazala da je on za nepuna tri meseca bilo kakve blizine pao na tu priču – rekla je supruga Zvezdana Slavnića i otkrila zbog čega je najviše šokirana:

– To je devojka koja je samo godinu dana starija od moje ćerke. Ne znam šta bih još rekla, očigledno Zvezdan voli mlađe. Imam ćerku njenih godina, i sigurno je ne bih podržala da se zaljubi u zauzetog muškarca – kroz suze je poručila Ana.

Pročitajte: Dokaz je pred vama – Zvezdan Slavnić ima tajni plan, supruga Ana u sve umešana FOTO

anđela

Kako dalje saznajemo, Anđelina porodica je isto u šoku i nikome se ne javljaju.

– Svi su iznenađeni, jer niko ovo nije mogao da očekuje. Ubeđeni su sbvi koji znaju Anđelu bili da njoj ne može da se desi da ima bilo kakvu emociju prema zauzetom muškarcu. Njena porodica je u stanju šoka, ljudi ne znaju šta da misle. Prvo što je Zvezdan sa ženom 15 godina, drugo što je duplo stariji od Anđele, treće ima prošlost koju ima. Niti se njena porodica javlja bilo kome, niti izlaze iz kuće, ne znaju šta ih je snašlo – kaže nam Anđelina drugarica.

Pročitajte: Pogazila svoju reč – Anđela Đurić i Zvezdan Slavnić priznali vezu, pao i prvi poljubac FOTO

supruga zvezdana slavnića

Zvezdan često u rijalitiju priča i o svojoj ćerki Sari koja ima 18 godina, a ona sada ne želi da čuje za svog oca.

– Sara je u šoku, ne može da veruje šta je njen tata uradio, neće ni da ga gleda, sramota je. Društvo se šali sa njom kako će da ima maćehu koja je samo pet godina starija od nje. Niko ne može ad veruje šta je Zvezdan priredio svima. Njegova ćerka nikada neće Anđelu prihvatiti, ona jako voli Anu i sada su stalno na vezi i teše jedna drugu – kaže nam izvor blizak Zvezdanu.

IZVOR: Sanja Arsić

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije