Zvezdanu popustile kočnice: Nakon žustre svađe gađao ljubavnicu, jezive scene šokirale javnost VIDEO

19.05.2023

14:05

Diskvalifikovani Anđela i Zvezdan

Svađa Zvezdana i Anđele podigla veliku prašinu u javnosti

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić nedavno su rešili da svojoj vezi daju još jednu šansu. Iako je izgledalo kao da su uspeli da izglade sve probleme, nova svađa Zvezdana i Anđele je ljubitelje rijaliti programa ostavila bez teksta.

Svađa Zvezdana i Anđele šokirala javnost

Nakon emisije „Pitanja gledalaca” Slavnić je ostavio Đuričićevu jer nije bio siguran da može da joj veruje. On je predložio da do kraja rijalitija ostanu prijatelji što je i dovelo do rasprave, a žustra svađa Zvezdana i Anđele umalo je eskalirala u fiziči obračun.

– Gubi se! Gubi se, Zvezdane lažna frko! Gubi se! Ja ne mogu da verujem da mi ovo radiš, ma skloni se, bre – govorila je Anđela kroz suze.

Pročitajte: Hajde, bre, šetaj – Žestoka svađa Anđele i Zvezdana zapalila internet, pale su teške reči VIDEO

svađa zvezdana i anđele

Anđelino ponašanje iznerviralo je Zvezdana koji se zbog povređenog ega odlučio na očajnički potez i doskorašnju ljubavnicu gađao posteljinom uputivši joj preki pogled. Svađa Zvezdana i Anđele pokrenula je lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi se pitaju da li je ovo zaista kraj njihove romanse ili će, ipak, uspeti da pronađu zajednički jezik i reše ovaj problem.


Pročitajte: Dokaz je pred vama – Zvezdan Slavnić ima tajni plan, Ana u sve umešana FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6

Podsećanja radi, Zvezdan Slavnić javno je prevario nevenčanu suprugu Anu sa dve decenije mlađom Anđelom Đuričić, a potom je i ljubavnicu prevario sa starletom Majom Marinković. Nakon raskida sa Majom Zvezdan se ponovo vratio Anđeli, ali je nova svađa poremetila tek izgrađeni odnos. Kako će se među njima stvari dalje odvijati, ostaje nam da vidimo…

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije