Isplivala velika Stanijina tajna: Evo kome je donirala novac od rijalitija FOTO

17.11.2022

18:11

Tajna Stanije Dobrojević

Tajna Stanije Dobrojević je konačno otkrivena

Popularna starleta Stanija Dobrojević je ogroman novac zaradila učešćem u rijalitiju Zadruga.

Međutim, malo ko je znao da je ona većinu tog novca donirala manastirima na Fruškoj gori.

Tajna Stanije Dobrojević ostavila sve bez teksta

Izvori za medije ističu da je starleta želela da sve ostane u strogoj tajosti, kao i da je poznata kao neko ko vrlo rado pomaže i nije prvi put da se bavi humanitarnim radom.

– Stanija je sa svojom porodicom par puta uspela da poseti Frušku goru, gde je obišla veliki broj pravoslavnih manastira. Želela je čak i da ostane par dana, da prespava kako bi uspela da detaljno sve da obiđe i uživa u prirodnim lepotama, ali joj poslovne obaveze i priprema za put u daleku Ameriku nisu dozvoljavale. Dobrojevićeva ima veliki broj fanova i pratilaca na društvenoj mreži Instagram, pa skoro svaki dan dobija brendiranu garderobu i veliki novac kako bi izreklamirala mlade kreatore i proizvode, istakao je izvor i dodao:

Tajna Stanije Dobrojević

– Stanija od malih nogu pomaže sve one koji nemaju novca, izuzetno je humana osoba i veliki borac za pravdu. Prodala je sve stvari koje je nosila u rijalitiju Zadruga po simboličnim cenama i sav novac je donirala manastiru. Stalno se trudi da pomogne, a svojim likom i delom propagira samo prave vrednosti. Vezana je puno za svoju porodicu i osoba je koja pobožna.

Tajna Stanije Dobrojević je konačno izašla na videlo, a starleta je izazvala oduševljene među fanovima zbog ovog humantiranog poteza.

Podsećanja radi, Stanija trenutno uživa u ljubavi sa srpskim biznismenom, a u medijima su se nedavno pojavile informacije da će ovaj par uskoro stati na ludi kamen.

Dobrojevićeva je bila u dugogodišnjoj vezi sa Markom Markovićem koji se trenutno nalazi u rijalitiju Zadruga, ali po svemu sudeći svako je krenuo svojim putem,  s obzirom na to da Marko ne gubi vreme i da se otvoreno muva sa drugim devojkama u rijalitiju.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije