Otac Maje Marinković progovorio o ulasku u Zadrugu: Evo šta kaže o susretom sa Carem!

25.08.2022

12:08

By

Bankrotirao otac Maje Marinković

Taki ulazi u Zadrugu 6?

Otac starlete Maje Marinković, Radomir Taki Marinković, otkrio je da će možda postati učesnik šeste sezone rijaliti šou programa „Zadruga“, a s obzirom na to da bi se pod istim krovom našao sa ćerkom i njenim bivšim momcima.

Naime, Taki je za Blic otkrio da su pregovori sa produkcijom u toku i da, ako uspeju da postignu dogovor, i njega možemo gledati pred kamerama popularnog rijalitija, a Taki sada je ispričao kako bi se ponašao u Beloj kući.

Marinković kaže kako bi publika imala priliku da ga vidi u nekom potpuno drugačijem svetlu:

– Ti si tu da zabavljaš narod. To je zabavno-humoristički program. Ne samo svađe. Ima raznih aktivnosti – sport, karaoke, snimanje filmova… Svašta bi publika imala da vidi od mene. Meni je ceo taj projekat kao neko pozorište – otkrio je Taki.


S obzirom na to da postoji mogućnost da će pod istim krovom boraviti sa Majinim bivšim momcima, Filipom Carem i Markom Janjuševićem Janjušem, nas je zanimalo kako bi Taki reagovao na potencijalne provokacije od strane njih, kao i da li bi bio spreman na fizički obračun.

Ne mogu ništa da joj zabranim. Pa vidiš šta mi je nedavno priredila (smeh). To je njen život, njene odluke, ali ne bih bio ravnodušan. Očevi su osetljivi na ćerke – objasnio je Taki i otkrio kako bi reagovao na Majine klipove u kojima ima intimne odnose:

– Nije mi bilo prijatno kad su mi prilikom jednog gostovanja u studiju pustili snimak njenog se*sualnog odnosa. Ja u studiju gledam, a mene i Maju još pet miliona ljudi. Ali šta da radim ako do toga dođe… Video sam to sve već jednom, ali ne bi mi bilo svejedno. Znam da Maja neće to raditi pored mene, normalno, a da li će u susednoj sobi… Pa sad, svako ko živi sa roditeljima, a došao mu je dečko ili devojka radio je u to sobi pored. Nije to ništa što drugi ljudi ne rade – poručio je Marinković.

 

Pročitajte: Maja Marinković na saslušanju zbog Jovane Jeremić- Taki zabrinut zbog ćerke

Još iz kategorije