Ćerka ga više ne zanima: Taki zapostavio Maju zbog ove devojke FOTO

06.12.2022

14:12

majka maje marinković

Takijeva nova devojka je glavna tema

Maja Marinković se trenutno nalazu u Zadruzi gde kao i običnu vodi borbu sa svojim momcima. Naime, svima je poznato da je u rijaliti ušao njen bivši momak Filip Car, koji se odmah suprustavio njenom sadašnjem partneru Bilalu Brajloviću.

Takijeva nova devojka uticala na njegov odnos sa Majom

Neko ko uvek Maju štiti je svakako njen otac Taki Marinković, ali izgleda da je sada zanemario ćerku zbog svog privatnog života.

Naime, Taki je upoznao ženu svog života koja ga je, kako kaže, potpuno očarala.

Pročitajte: Taki očajan zbog Maje- Napustio sve i otišao u manastir, ovo su detalji FOTO

takijeva nova devojka

– Nemam vremena da pratim rijaliti, niti me zanima šta Maja radi. Odlučio sam da se posvetim sebi i svom životu, a posebno privatnom, jer sam ga poslednjih godina zapostavio – rekao je Taki, pa priznao da više nije sam.

– Zaljubio sam se kao nikad i potpuno sam odlepio. Zbog devojke sam išao čak u Kladovo da bih je video, i ostao sam tamo dva dana. Nismo dugo u vezi, ali se pored nje osećam kao da je znam čitav život. Lepo se slažemo i ispunjava me, razume me i ne smeta joj što sam medijski eksponiran – kaže Marinković.

Pročitajte: Zadrugari u neverici- Maja Marinković trudna, Bilalova porodica ne prihvata bebu VIDEO

takijeva nova devojka

 Takijeva nova devojka je nepoznata dama, ali iako je trenutno preokupiran svojom novom izabranicom naravno da svoju ćerku Maju nije zapostavio, kako kaže ona je njemu uvek na prvom mestu.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije